Platform voor de tuin- en groenprofessional
AGROTECHNIEK HOLLAND EN GROENTECHNIEK HOLLAND AL DRIEKWART VOLGEBOEKT

AGROTECHNIEK HOLLAND EN GROENTECHNIEK HOLLAND AL DRIEKWART VOLGEBOEKT

Twee vakbeurzen tegelijk en naast elkaar in Biddinghuizen van 14 t/m 17 september 2022

Driekwart van het beursterrein in Biddinghuizen waar AgroTechniek Holland én GroenTechniek Holland naast elkaar en tegelijk van woensdag 14 tot en met zaterdag 17 september plaatsvinden, is al volgeboekt. Beursmanager Willem Bierema: “Daarom zijn we nu al – met nog vier maanden te gaan – druk bezig met de indeling van de 75.000 netto m2 expositievelden. Met alle bekende, vertrouwde marktleiders die zich al hebben aangemeld naast ook weer de nodige nieuw- en terugkomers. De stands van de naar verwachting 300 deelnemers variëren van 16 m2 tot 5.000 m2 en delen we zo in, dat beide beurzen hun eigen identiteit behouden. Zo kunnen de vakbezoekers overzichtelijk en gericht alles vinden wat bij hun interesse past en met één toegangskaart beide vakbeurzen bezoeken.

Twee beurzen in één bezoek

Voor het eerst worden de Fedecom-beurzen AgroTechniek Holland en GroenTechniek Holland gelijktijdig georganiseerd, met behoud van hun eigen identiteit en beursconcept. Wel is er sprake van vrije doorloop tussen beide vakbeurzen. Zo kunnen boeren en loonwerkers na afloop van hun bezoek aan AgroTechniek Holland ook GroenTtechniek Holland bezoeken voor de professionele maaimachines voor tuin, park, weg-en bermonderhoud, compact tractoren, graafmachines, shovels en groene gereedschappen die ook interessant zijn voor hun bedrijfsactiviteiten en het onderhoud van hun boerderij, erf en wegen. Groenprofessionals kunnen op hun beurt na hun bezoek aan GTH ook de agrobeurs bezoeken om tractoren, kiepwagens, graafmachines, shovels en agrarische toeleveranciers te zien die ook gebruikt worden in de openbare groene ruimte. Hierdoor is een bezoek aan deze bijzondere editie van beide vakbeurzen dit jaar meer dan ooit dé one-stop-shop voor iedereen die werkzaam is in de agro- en groensector. 

Paviljoens over Zero emission en Boeren in de toekomst

Beproefde beursonderdelen keren terug, zoals de uitreiking van de Bronzen Sikkel voor innovaties in de agrosector en het Gouden Klavertje Vier voor de meest opvallende vernieuwingen in de groensector. Op beide beurzen is in speciale paviljoens weer aandacht voor actuele onderwerpen, zoals dit jaar op GTH Zero emission en op ATH Boeren in de toekomst over milieu, stikstof en alternatieven voor fossiele brandstof. 

Goed bereikbaar en dichtbij gratis parkeren

Het evenemententerrein in Biddinghuizen is als locatie voor zo’n breed evenement voor de agro- en groensector optimaal, vanwege de grote gelijkenis met de dagelijkse werkomgeving van de boer, loonwerker en groenprofessional. De Flevopolder ligt middenin een van de mooiste groene gebieden van het land, centraal in Nederland en is vanuit alle windstreken prima bereikbaar. Ook is er volop en dichtbij gratis parkeergelegenheid voor zowel deelnemers als bezoekers.

www.fedecomfairs.nl

Beursorganisatie Fedecom Fairs is 100% eigendom van Fedecom en organiseert de beurzen zonder winstoogmerk voor Fedecom-leden en niet-leden. AgroTechniek Holland beleefde vanaf 2010 vijf succesvolle edities. GroenTechniek Holland kende al vier edities en is de enige vakbeurs voor bedrijven actief in de openbare groene ruimte in Nederland die onder auspiciën van Fedecom wordt georganiseerd. Alle actuele informatie is te vinden op www.fedecomfairs.nl.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details