Platform voor de tuin- en groenprofessional
Overig

Architecten geven de voorkeur aan een ‘naadloos tuinontwerp’

_MG_1409

Tekst | MBI

Beeld | MBI

9 juli 2021 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

“Wat wij de laatste jaren zien is dat in tuinontwerpen gezocht wordt naar eenheid. Architecten geven de voorkeur aan een ‘naadloos tuinontwerp’ waar alles in elkaar overloopt. Het liefst zonder storende overgangen in materiaalsoorten en kleuren”, aldus MBI De Steenmeesters. 

De juiste sierbestrating zorgt voor verbinding

Een zwembad of vijver brengt een hoop tuinplezier maar kan ook overheersend overkomen. Bij een naadloze aansluiting in de tuin wordt gezocht naar materialen die een verbinding aangaan met de omgeving.  Hierin speelt de juiste keuze van sierbestrating een belangrijke rol. MBI: “Om tegemoet te komen aan dit ‘naadloos ontwerpen’ bieden wij maatwerk-elementen aan zoals zwembadranden, vijverranden en traptreden. Geheel op maat gemaakt van hetzelfde design als de uitgekozen terrastegels. Deze ontwikkeling heeft een enorme vlucht genomen. Mede door het feit dat door de Covid19-pandemie veel geïnvesteerd is in en rondom huis.”

Maatwerk-elementen

Binnen de GeoCeramica® collectie zijn van elk design maatwerk elementen te bestellen. Deze zijn volledig complementair aan het terras en storende stijlbreuken worden zo voorkomen. Een bijzonder fraaie, esthetische oplossing. De elementen kunnen besteld worden via de erkende MBI Dealer. Omdat dit maatwerk betreft dient uiteraard wel rekening te worden gehouden met een aantal weken levertijd.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Michel van Strijp

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details