Platform voor de tuin- en groenprofessional
Betonwanden met esthetische meerwaarde zijn er ook in prefab
Niet alleen de grondstoffen van de keermuurelementen zijn gecertificeerd, maar ook het ontwerp, en bijgevolg de volledige keerwand.

Betonwanden met esthetische meerwaarde zijn er ook in prefab

Maatwerk in diverse kleuren en prints

In de prefabbetonsector zag men de voorbije vijftien jaar aardig wat veranderen. Moesten betonwanden in het verleden enkel een dragende en scheidende functie vervullen, dan worden er vandaag tal van andere eisen en verwachtingen gesteld. Met enkele innovatieve ontwikkelingen evolueert CBS Beton op het hoogste niveau mee.

Tekst en Beeld CBS Beton

Esthetiek

“Het esthetische aspect wordt steeds belangrijker”, weet Mark Vandeputte, marketingmanager van CBS Beton. “De vraag naar betonwanden op maat stijgt, en in veel gevallen wordt er zelfs een specifieke print verwacht. Zo begeeft de klant zich echter op het terrein van architectonisch printbeton: mooi en stijlvol, maar met een prijskaartje. Met onze prefab betonelementen op maat willen wij een tussenweg bieden. Maatwerk met diverse opties inzake print en kleur, met een goede prijs-kwaliteitverhouding.”

Naast hun dragende en scheidende functie, moeten betonwanden vandaag ook een esthetische meerwaarde bieden.

Kwaliteit

Ook inzake kwaliteit ziet Vandeputte ondertussen een ingrijpende evolutie. “De sector wordt steeds veeleisender. Iets waar we met onze BENOR-gekeurde keermuurelementen perfect aan tegemoetkomen. Het certificaat toont aan dat we enkel werken met grondstoffen die voldoen aan de nodige normen, én met gecertificeerde reken- en tekenprogramma’s. Zodoende zijn niet alleen de grondstoffen gecertificeerd, maar ook de volledige keerwand, inclusief het ontwerp. Wij zijn de enige fabrikant die dergelijke BENOR-gekeurde keermuurelementen voor infra aanbiedt.”

Eigen studiedienst

Cruciale schakel in het verhaal is de eigen studiedienst. “Het is niet alleen zaak om de ontwikkelingen in de markt goed op te volgen,” weet Vandeputte. “We moeten daarbij ook de juiste service kunnen garanderen. Onze interne studiedienst zorgt ervoor dat we snel kunnen schakelen en ons erg flexibel kunnen opstellen ten opzichte van de klant.”   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details