Platform voor de tuin- en groenprofessional
Breng onkruid op de knieën en niet andersom

Breng onkruid op de knieën en niet andersom

Ontdek de gloednieuwe accu onkruidverwijderaar WRE 18-55 van Kärcher

Of het nu gaat om geplaveide ingangen of stenen terrassen, onkruid verpest vaak de eerste – visuele – indruk. Bovendien kan het zelfs schade veroorzaken aan woningen, tot grote ergernis van de eigenaars. Het wieden van ongewenst onkruid is echter een van de minst populaire tuinwerkzaamheden. En niet zonder reden: deze inspannende taak wordt meestal op de knieën of voorovergebogen uitgevoerd. Met de slimme accu onkruidverwijderaar WRE 18-55 van Kärcher wordt het verwijderen van mos en onkruid van harde oppervlakken kinderspel, terwijl rug en knieën gespaard blijven.

Nauwkeurig en krachtig

De nylon borstelstrip met krachtige borstelharen op de kop van deze gloednieuwe machine zorgt voor een nauwkeurige verwijdering van het onkruid. De WRE 18-55 wordt aangedreven door een krachtige 18 V-batterij van het Kärcher batterijplatform. Mos en ander onkruid worden aan het oppervlak afgesneden door een draaibeweging van zodra de machine eroverheen wordt gehouden. Door de zwenkbare reinigingskop kunnen de hoeken individueel aangepast worden zodat ze geschikt zijn voor verschillende schoonmaaksituaties.

naamloos-2-kopieren

Breng onkruid op de knieën en niet andersom – de nieuwe batterij-onkruidverwijderaar WRE 18-55 van Kärcher.

 

Eenvoudig in gebruik

Bij slijtage kan de borstelstrip van de WRE 18-55 snel en zonder gereedschap worden verwijderd en vervangen. Dankzij een speciaal vergrendelingsmechanisme is de plaatsing, voordat de machine opnieuw wordt opgestart, erg eenvoudig.

Ergonomisch ontwerp

Met zijn telescopische aluminium handgreep, die in drie verschillende posities kan worden gedraaid, kan de WRE 18-55 worden aangepast aan verschillende gebruikershoogtes en reinigingsposities. Zo worden comfortabel rechtop werken en verhoogde reinigingsprestaties gegarandeerd.

Kärcher Battery Universe

De ‘Kärcher Battery Universe’ omvat twee batterijplatformen met een continu groeiend aantal machines, variërend van de hogedrukreiniger over de bladblazer tot de multifunctionele stofzuiger. Zowel de compacte 18 V-batterijen als de krachtige 36 V-batterijen zijn verkrijgbaar in verschillende capaciteiten om een ​​breed toepassingsgebied mogelijk te maken. En bijzonder kenmerkend: de batterijen zijn compatibel met alle Kärcher-machines van dezelfde spanningsklasse, of ze nu tot het Home & Garden of het Professional gamma behoren. Een uniek voordeel van alle Kärcher-batterijen is het lcd-scherm met real-time technologie, die naast de resterende batterijcapaciteit ook nauwkeurig de resterende looptijd en oplaadtijd in minuten weergeeft. De behuizing van de batterijen is uiterst schokbestendig en beschermd tegen stof en spatwater volgens beschermingsklasse IPX5. Dankzij efficiënt temperatuurbeheer leveren de batterijen ook optimale prestaties bij intensieve toepassingen. Intelligente celbewaking beschermt tegen overbelasting, oververhitting en diepe ontlading. Als een machine langere tijd niet wordt gebruikt, zorgt de processorgestuurde, automatische opslagmodus van de Battery Power-batterij voor een lange levensduur van de cellen.

  WRE 18-55
Borsteltoerental 2300 – 2800 rotaties per minuut
Borsteldiameter 180 mm
Borstelmateriaal Nylon
Prestatie per batterijlading 15 m²
Gewicht inclusief batterij 3,4 kg
Afmetingen (L x B x H) 1320 x 230 x 380 mm
Accessoires Twee borstelstrips ingesloten bij levering
Schouderriem (optie)

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details