Platform voor de tuin- en groenprofessional
Compleet kwaliteitspakket aan voegmiddelen voor hoveniers
Het waterwerk op het Kerkplein in Arnhem.

Compleet kwaliteitspakket aan voegmiddelen voor hoveniers

Eindresultaat gewaarborgd gedurende de garantieperiode

Iedere groenprofessional komt er regelmatig mee in aanraking: het leggen en voegen van tegels, platen of natuursteen. Precies voor deze groep professionals biedt Sopro Nederland BV al sinds 1985 bouwchemische producten aan. “Of het nou om professionele tegelzetters, natuursteenverwerkers of hoveniers gaat, wij bedienen met een heel team de markt rechtstreeks met het beste advies en een passende systeemgarantie”, aldus Erik Koch, Algemeen Technisch Manager bij Sopro Nederland. 

Vanuit zijn rol als Algemeen Technisch Manager ondersteunt Koch zijn collega’s, die in hun eigen rayons verdeeld over heel Nederland klanten bezoeken en hen persoonlijk begeleiden bij hun projecten. “Als een professional met onze producten aan de slag gaat, geven we een systeemgarantie af. Zo is het eindresultaat gewaarborgd gedurende de garantieperiode en maken we het leg- en voegwerk voor hoveniers een stuk eenvoudiger!”

Sopro Solitär F20.

Veel verschillende voegmiddelen

Sopro Nederland biedt verschillende soorten voegmiddelen aan om de groenprofessional te ontzorgen. Koch legt uit: “We hebben allereerst cementgebonden producten. Een aantal van deze voegen zijn TitecVoegen. Dit type voegmiddel wordt toegepast in garages, terrassen en zwembaden. Andere bestratingsvoegmiddelen zijn speciaal ontwikkeld voor zwaar belaste gebieden. Neem bijvoorbeeld de Sopro PFM HF: een extra zwaar belastbare voeg met een hoge druksterkte van ≥ 68 N/mm². Het grootste voordeel? Dit voegmiddel is zeer slijtvast, bestand tegen hogedrukreinigers en mechanische borstelmachines.”

Daarnaast biedt Sopro Nederland Epoxy gebonden bestratingsvoegen aan. “Dit soort voegen hebben we in één of twee componenten en variëren van normale tot hoge belastbaarheid. Voor hoveniers biedt dit veel voordelen: voor ieder project is er namelijk een passend voegmiddel. Voor een terras in een tuin is bijvoorbeeld geen heftruckbestendig voegmiddel nodig.”

Sopro PFM HF.

Advies op basis van behoeften

Er zijn veel verschillende situaties waarin hoveniers de voegmiddelen van Sopro Nederland gebruiken. Het advies dat Sopro uitbrengt aan professionals, wordt dan ook aangepast aan het uiteindelijke gebruik en de behoeften van de klant. Koch vertelt: “Je kan een product op de markt brengen, maar het is net zo belangrijk dat je de klant op weg helpt. Daarom gaan wij altijd op locatie kijken en geven we waar nodig een demonstratie. Op die manier kunnen hoveniers eenvoudig op de juiste manier het product verwerken.”

“Maar dat is nog niet alles. Vaak geven we ook advies over de ondergrond. Wij hebben alle producten die men nodig heeft om het beste eindresultaat te garanderen: van drainage matten tot afdichtingen. Wij bieden een compleet pakket, waardoor het de hovenier altijd lukt het complete plaatje aan de klant te leveren. Zo heb je niet alleen blije hoveniers, maar ook blije eindgebruikers. Met een geschikt voegmiddel voorkom je onkruidvorming en zakken tegels niet in. En het onderhoud kost ook nog eens weinig tijd: gewoon even met de hogedrukreiniger eroverheen en de tegels zijn weer als nieuw!”

Kerkplein in Arnhem.

Kwaliteit boven kwantiteit

Door de jaren heen heeft het team van accountmanagers heel wat grote projecten gezien en begeleid. Van terrassen tot grote pleinen, Sopro Nederland doet het allemaal. “Een mooi voorbeeld is het Kerkplein in Arnhem. Op het plein is een waterwerk gevoegd met onze bestratingsvoeg. Door de hoge drukbestendigheid wordt er flink geleefd op het plein: er spuiten altijd fonteinen, er zijn markten of er worden kermissen en pleinfeesten georganiseerd. Dat is mooi om te zien!”

Door hun jarenlange ervaring en expertise biedt Sopro Nederland groenprofessionals een mooie prijs-kwaliteitverhouding. “Wij produceren onze producten zelf. We hebben dus zelf de kwaliteitscontrole in handen. Ook voor de professionals is dit voordelig: ze hebben te maken met maar één aanspreekpunt. Dat is de accountmanager in het rayon waar de hovenier is gevestigd. Daarom leveren we onze producten graag af onder het motto: kwaliteit wint altijd!”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details