Platform voor de tuin- en groenprofessional
COREtec® project : Tuincenter in Marburg

COREtec® project : Tuincenter in Marburg

In dit dit bijzonder mooi ogend project werden 2 verschillende COREtec® vloeren gebruikt, enerzijds de COREtec® Naturals Visgraat Forest en anderzijds de COREtec® STONE Ceratouch Katla.

Van de bovengenoemde vloeren werd een oppervlakte van 172 m2 van de Forest geïnstalleerd en een oppervlakte van 59 m2 van de Katla.

Op de vraag waarom voor de COREtec® vloeren werd gekozen, antwoordde de installateur hetvolgende :

  • “In dit uniek en bijzonder groot tuincentrum wilde de zaakvoerder een aparte ruimte voor de decoratieve artikelen.
  • Een van de  doorslaggevende argumenten voor de COREtec® vloeren was 100% waterbestendigheid wat voor een tuincenter een vereiste is.
  • Ook van belang was de hoge duurzaamheidswaarde, klanten rijden namelijk met hun winkelkarretjes voortdurend over de vloeren !   
  • Nog een belangrijk punt was de mogelijkheid van het plaatsen van grote oppervlakken zonder uitzetvoegen.


De voordelen van de COREtec® vloer:
“Het is prettig om over de vloer te lopen. De vloer is ongevoelig en ook bestand tegen chemicaliën, ontsmettingsmiddelen, etc., wat erg belangrijk is vanwege de hygiëne in de behandelkamers van het tuincenter. De COREtec® vloer straalt een aangenaam gevoel uit, wat goed is voor de beleving in de winkel. Ook heeft de vloer, dankzij zijn uitstekende waterbestendigheid, een waterschade overleefd zonder ook maar enige schade ! De vloer is zeker aan te bevelen voor deze toepassingen.”
 
 
COREtec, de meerlaagse harde vloer met klikprofiel, is een revolutie in de wereld van de vloeren.
De gepatenteerde vloer draagt niet voor niets de naam “the Original”. COREtec onderscheidt zich van de concurrentie door de vele authentieke en natuurlijke decors, de unieke samenstelling, de opmerkelijke eigenschappen en zijn uitzonderlijke comfort. COREtec vloeren zijn verkrijgbaar in 3 waterdichte kwaliteiten, met slijtvaste bovenlagen en een onderlaag van kurk.
 
Alle COREtec vloeren kunnen op elke ondervloer worden gelegd, zelfs op een bestaande vloerbedekking. Ook geschikt voor vloerverwarming en -koeling.  De installatie is eenvoudig dankzij het kliksysteem. Al deze voordelen hebben geleid tot een van de mooiste, duurzaamste en onderhoudsvriendelijkste vloeren op de markt.

Locatie : Tuincenter Marburg
Product : COREtec®
Gamma : COREtec® Naturals Herringbone 
Design : Forest
M2 : Total 172 M2 
Locatie : Gartencenter Marburg

Product : COREtec®
Gamma : COREtec® STONE CERATOUCH
Design : Katla 
M2 : Total 59 M2 

Website : USFloors – COREtec®
www.coretecfloors.com

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details