Platform voor de tuin- en groenprofessional
De accugrasmaaier STIHL RMA 248 is de ideale hulp voor het onderhoud van kleine tuinen

De accugrasmaaier STIHL RMA 248 is de ideale hulp voor het onderhoud van kleine tuinen

Elke grasmaaier hoort efficiënt, stil en gemakkelijk te bedienen te zijn. De nieuwe accugrasmaaier STIHL RMA 248 beantwoordt perfect aan deze eisen en overtuigt met zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Met een maaibreedte van 46 centimeter is hij geschikt voor gazons tot 250 vierkante meter. Dankzij de accuaandrijving is de maaier niet alleen zeer stil ­– je buren zullen er geen last van hebben – je hebt bovendien geen wirwar aan kabels.

De directe mesaandrijving en de permanent geactiveerde ECO-modus zorgen voor een optimale energie-efficiëntie en een lange looptijd van de accu. De grasopvangbox van 55 liter met handige inhoudsindicatie en de centrale maaihoogteverstelling dragen ook bij tot het werkcomfort. Dankzij de robuuste behuizing van plaatstaal met poedercoating kunnen tuineigenaren bovendien lang van hun maaier genieten. De energie voor deze stille en uitlaatgasvrije werking wordt geleverd door een krachtige lithiumionaccu van 36 V uit het STIHL AK accusysteem. Deze accu is compatibel met alle andere machines uit dit systeem.

Overzicht van de details van de STIHL RMA 248 accugrasmaaier

Efficiënt en krachtig

De STIHL RMA 248 start met een druk op de knop. De directe mesaandrijving en het geoptimaliseerde windvleugelmes garanderen een hoog energierendement en een lange looptijd van de accu. De permanente ECO-modus regelt het motorvermogen en dus ook de snelheid automatisch, afhankelijk van de hoogte en het type gras. Zo wordt alleen de werkelijk benodigde hoeveelheid energie verbruikt. Dat betekent dat je gazons tot 250 vierkante meter kan maaien met slechts één acculading. Handig: in de extra accutransportschacht kan je een tweede accu plaatsen. Zo maai je grote oppervlakken zonder onderbreking. Vervang de lege accu gewoon door de tweede volle accu en je kan het werk direct voortzetten.

Comfortabel, stil en robuust

Met een maaibreedte van 46 centimeter en een ruime grasopvangbox met een inhoud van 55 liter gaat het maaien met de RMA 248 snel vooruit. De nieuwe accugrasmaaier van STIHL is stil en stoot geen uitlaatgassen uit. Je buren zullen er dus geen hinder van ondervinden. De RMA 248 is uitgerust met een opklapbare stuurstang en een stopbeugel. De centrale maaihoogteverstelling en de inhoudsindicatie van de grasopvangbox dragen ook bij tot het werkcomfort. Dankzij de robuuste behuizing van plaatstaal met poedercoating kunnen tuineigenaren bovendien lang van hun maaier genieten.

Een enkele accu voor het hele systeem

De grasmaaier is uitgerust met een van de krachtige 36 V lithiumionaccu’s van het STIHL AK accusysteem. De STIHL RMA 248 is compatibel met alle accu’s van dit systeem. Naast de grasmaaier omvat het machines voor diverse toepassingen in huis en tuin. Bovendien zijn er laders en accu’s met verschillende energiecapaciteiten. Handig als je meer dan een toestel bezit en de accu en lader dus meerdere keren kan gebruiken.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details