Platform voor de tuin- en groenprofessional
De Boominspecteurs, Bomenwacht Nederland en GRIB bundelen krachten

De Boominspecteurs, Bomenwacht Nederland en GRIB bundelen krachten

De Boominspecteurs en Bomenwacht Nederland bundelen hun krachten onder het dak van moedermaatschappij Investree. En met ingang van januari 2024 komt GRIB, nu nog een onderdeel van Bomenwacht Nederland, daar als een op zichzelf staande onderneming bij. Deze drie ondernemingen werken aan een gezamenlijke visie, waarbij zij zich inzetten om Nederland de bomenkwaliteit (terug) te geven die nodig is voor onze leefbaarheid.

Samen werken aan grote opgaven

Investree ziet dat de huidige en toekomstige groene opgaven omvangrijk en complex zijn. Dit vraagt om gespecialiseerde bedrijven die samen werken aan deze opgaven. Door de krachten van de organisaties te bundelen, kan Investree hun opdrachtgevers een compleet aanbod voor het beheer van bomen bieden. 

De gevestigde namen van de drie ondernemingen blijven bestaan en Investree vormt uitsluitend het verbindend element. Samen werken zij onder één dak aan dezelfde doelen met ieder hun eigen expertise. Op deze manier werken zij niet naast elkaar, maar met elkaar aan drie opgaven: het behoud van bomenkapitaal, het vergroenen met bomen en het beheer van bomen.

Wie doet wat?

Bij de genoemde opgaven is betrouwbare data en informatie essentieel. Het inventariseren, onderzoeken en registreren van de kwaliteit van het bomenbestand begint bij De Boominspecteurs. Zij zijn deskundig op het gebied van boominspecties en boomonderzoek en nemen alle boomtechnische werkzaamheden op zich. 

Met de beschikbare of opgehaalde boomtechnische informatie gaan de consultants en engineers van Bomenwacht Nederland aan de slag. Zij zijn gespecialiseerd op het gebied van techniek, beleid, beheer, GIS & Data, wet- en regelgeving en communicatie.

De consultants en engineers realiseren samen met hun opdrachtgevers de beste oplossingen voor beheer-, behoud- en vergroeningsopgaven. 

GRIB is expert in het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke software voor bomenbeheerprocessen en biedt de beste inzichten op data gebaseerde voorspellingen. Zij faciliteren De Boominspecteurs en de consultants en engineers van Bomenwacht Nederland in slimme digitale oplossingen om de bomenkwaliteit te beheren en borgen.

De verbinding tussen de ondernemingen vormt een krachtige oplossing waarmee een compleet scala aan kennis, producten en diensten wordt geboden.

Inzetten op kwaliteit van bomen

Door de verbinding die Investree biedt, zetten de diverse expertises zich er samen voor in dat de juiste bomen op de juiste plaatst staan met voldoende groeiruimte voor een optimale prestatie in de toekomst. Het uiteindelijke doel is samen met de opdrachtgevers werken aan de kwaliteit en diversiteit van gezonde bomen waar ook de generaties na ons plezier van hebben.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details