Platform voor de tuin- en groenprofessional
De compacte Multihog CV350: even veelzijdig als efficiënt

De compacte Multihog CV350: even veelzijdig als efficiënt

Bladeren vegen in de herfst, sneeuwruimen in de winter en de straat schoon en onkruidvrij houden in de zomer. De CV350 van Multihog is de straatveegmachine die zich laat besturen als een auto en geen vuiltje over het hoofd ziet.

Van Dyck Marcel Belgium NV is importeur en verdeler van een uitgebreid gamma voor tuin en park. Daarnaast zijn ze de exclusieve distributeur voor Multihog in de Benelux. Sinds afgelopen najaar kan Van Dyck de Multihog CV 350 aan het assortiment toevoegen. Marc Kipperman, van Marcel van Dyck NV, is duidelijk fan van het jonge, Ierse merk. “Multihog wordt gedreven door innovatie en ontwerpt door te luisteren naar de markt. Dat zie je ook meteen terug in de CV350. De als EUnited PM 2.5 en PM 10, 4 gecerticificeerde machine is multifunctioneel, comfortabel en jaarrond breed inzetbaar. Hij is ontwikkeld met de behoeften van steden, gemeenten en aannemers in gedachten.”

Efficiënt en flexibel

De compacte CV350 wordt aangedreven door een van de schoonste en milieuvriendelijkste motoren op de markt en voldoet aan de strenge STAGE 5 emissienorm. Dankzij het kniksysteem en de hydrostatische vierwielaandrijving is de machine ontzettend wendbaar en met een rijsnelheid van 40 km/u goed voor veel capaciteit. Slingerende parkpaden zijn dan ook geen enkel probleem en met een breedte van 1200-2350 mm zijn smalle steegjes makkelijk te bereiken. De straat wordt schoongeveegd door twee borstels, onafhankelijk te bedienen via een joystick. De zuigcapaciteit is zó sterk dat voorwerpen tot wel 1,4 kilo moeiteloos opgezogen worden. “De machine is ontzettend efficiënt, en dat bespaart tijd, maar hij is ook flexibel”, vertelt Marc. De standaard CV350 is voorzien van een losse handset. Een derde borstel is optioneel, evenals het bevestigen van een onkruidreinigborstel.  

Jaarrond inzetbaar

Nog meer flexibiliteit? Vervang de borstels door andere aanbouwonderdelen, zoals een sneeuwploeg of grasmaaier. Zelfs de gehele opbouw kan verwijderd worden, waarna het platform voor nog meer werkzaamheden kan worden ingezet. Marc roemt ook het hoge rijcomfort van de CV350. “Comfort en bedieningsgemak zijn belangrijk voor Multihog. Dit horen we ook terug van gebruikers. Binnensteden vol kinderkopjes? Elk wiel heeft een volledig onafhankelijke veer- en demper ophanging en de stoel beschikt over luchtvering. De ruime cabine heeft een ingebouwde airconditioning.” En de bediening? “De veegfuncties worden bediend vanuit een ergonomische, meebewegende armsteun en wisselen tussen rijmodus en veegmodus kan met één druk op de knop”, vertelt Marc. “Het is echt een alleskunner.”  

Meer informatie? Kijk op www.vandyck.be

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details