Platform voor de tuin- en groenprofessional
De e-ZERO volledig elektrische maaier

De e-ZERO volledig elektrische maaier

Met een hoogte van slechts 47 cm en een maaidek van 110cm. De e-ZERO is het antwoord van Spider op de toenemende vraag naar elektrische machines, met een minimale hoogte. En dat is gelukt: de e-ZERO is met slechts 47cm de laagste machine die op dit moment op de markt wordt aangeboden. Daarmee is de machine zeer goed inzetbaar in zonneparken. Maar door zijn extreem lage zwaartepunt is hij ook zeer stabiel op hellingen.

Het familiebedrijf Spider Slope Mower viert dit jaar haar 20-jarig bestaan en wordt al ruim 10 jaar in Nederland vertegenwoordigd door Vector Machines BV (eerder Machines4Green).

Deze ervaring is terug te vinden in de machine en als specialist in radiografisch en autonoom maaien kent Vector alle ins en outs.

Net als in alle andere machines van Spider is ook hier het lichtgewicht aluminium gebruikt; de machine weegt slechts 195 kg. Dit in combinatie met een modern accupakket maakt dat de machine afhankelijk van de vegetatie 5-8 uur kan maaien.

Een andere belangrijke factor hierin is het aandrijfsysteem. De SPIDER e-ZERO wordt aangedreven door de achteras en dat levert een aanzienlijke energiebesparing op. De machine wordt gedwongen gestuurd door zwenkwielen voor (zero-turn principe) en de variabele aandrijving op de achterwielen. Meerdere maaidekken, waaronder een messenbalk zijn in voorbereiding.

Het resultaat is een uitzonderlijk hoge productiviteit per oplaadbeurt.

Vector Machines heeft een demo machine klaar staan!

  • Neem gerust contact op met Jan-Dirk voor meer informatie.
  • Hogere resolutie foto’s zijn beschikbaar
  • Een korte video impressie is hier te zien:

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details