Platform voor de tuin- en groenprofessional
De eerste Alltrec 8015F zero emissie elektrische werktuigdragers in bedrijf gesteld bij Aannemersbedrijf M.J. Smits B.V. uit Nederhemert.

De eerste Alltrec 8015F zero emissie elektrische werktuigdragers in bedrijf gesteld bij Aannemersbedrijf M.J. Smits B.V. uit Nederhemert.

Er is al vaak over geschreven en er zijn al vele artikelen en nieuwsberichten geplaatst omtrent de nieuwste elektrische Alltrec telg, de Alltrec 8015F werktuigdrager. En nu is het zover, de ingebruikname van de allereerste machines. De primeur van deze ingebruikname behoort toe aan Aannemersbedrijf M.J. Smits uit Nederhemert.

Innovatieve koploper

Aannemersbedrijf M.J. Smits loopt graag voorop als het gaat om innovatieve ontwikkelingen in haar vakgebied. Het bedrijf blinkt uit in het signaleren van nieuwe ontwikkelingen en het zien van de mogelijkheden hiervan. In het verleden werd al de keuze gemaakt voor het in gebruik nemen van de allereerste Alltrec 4810T met AIR E-Variator o.b.v. het hetelucht principe. Het nu in gebruik nemen van de allereerste Alltrec 8015F sluit daar naadloos op aan.

Niet alleen op het gebied van milieubewustzijn – het bedrijf is sinds 1998 in het bezit van het ISO 14001 certificaat en sinds 2015 in het bezit van trede 5 van de CO2 prestatieladder – maar ook op gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen loopt het bedrijf voorop. In 2018 heeft het bedrijf met ca. 120 medewerkers – toen als eerste groenvoorzieningsbedrijf in Nederland – het PSO 30+ certificaat gehaald.

Kortom, een bedrijf wat zich zeer bewust is van haar voorbeeldfunctie en dit zowel in- als extern wil uitdragen. Ze verwoorden dit zelf als volgt: “‘Maatschappelijk verantwoord ondernemen is de ondernemingsstrategie waarbij aandacht voor People, Planet en Profit in evenwicht is’. Veranderingen in de omgeving van de onderneming en de onderneming zelf maken maatschappelijk verantwoord ondernemen tot een dynamisch proces. In onze visie zijn mens, milieu en markt de drie pijlers waarop maatschappelijk verantwoord ondernemen rust.”

De 4e Alltrec machine op komst voor Smits

Met maar liefst twee stuks tegelijk geven ze het startschot voor de Alltrec 8015F en kan deze uit de startblokken. Een heuglijk moment voor producent, importeur en klant. Vanaf nu gaat de machine de wijde wereld in en zal hij zorgen voor heel veel gebruiksgemak maar ook perfect onderhouden groenstroken, straten en stoepen.

Omdat de Alltrec voldoet aan de eisen die bij Aannemersbedrijf M.J. Smits hoog in het vaandel staan, namelijk ergonomisch verantwoord, duurzaam en zero emissie heeft het bedrijf bewust gekozen voor de Alltrec 8015F. Daarbij komt ook nog eens dat de machine dezelfde productie levert als een conventionele machine én dat het economisch aantrekkelijk is om tot aanschaf over te gaan. Voorts moest de machine ook voldoen aan de volgende criteria: 4-wiel aangedreven, kracht, uithoudingsvermogen en onderhoudsarm. Een volledige dag werken op 1 acculading is geen probleem voor de Alltrec.

Smits heeft voor de 8015F in eerste instantie gekozen voor een uitvoering met de krachtige onkruidborstel WB700E en de tweede machine met een 270cm cirkelmaaidek. Wat een krachtpatsers! En de volgende vierwieler? Die is momenteel in productie!

Dankbaar voor het vele vertrouwen wat in ons, en onze producten gesteld wordt. Een groter compliment kun je feitelijk niet ontvangen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details