Platform voor de tuin- en groenprofessional
De Groene Sector Vakbeurs 2022 verplaatst naar maart

De Groene Sector Vakbeurs 2022 verplaatst naar maart

De komende editie van De Groene Sector Vakbeurs, die gepland staat op 11, 12 en 13 januari in Evenementenhal Hardenberg, wordt noodgedwongen verplaatst naar 8, 9 en 10 maart 2022 vanwege de verlenging van de overheidsmaatregelen. Nu de zogenoemde avondlockdown door de overheid is verlengd tot en met 14 januari 2022 is het onmogelijk geworden om De Groene Sector Vakbeurs op de oorspronkelijke datum door te laten gaan. “Beurzen mogen door, daar zijn we ontzettend blij mee. Maar we hebben wel met maatregelen te maken, zoals de verplichte sluitingstijd van 17.00 uur. Hierdoor kan De Groene Sector Vakbeurs niet doorgaan met een gebruikelijke avondopening op alle dagen. En gezien ons bezoekersprofiel is dat wel noodzakelijk. Daarom moeten wij noodgedwongen de beurs verplaatsen naar maart”, zegt Ramon Schlepers namens De Groene Sector Vakbeurs.

De Groene Sector Vakbeurs is al ruim 20 jaar een begrip in de groene branche. Gemiddeld wordt de beurs elk jaar bezocht door zo’n 15.000 bezoekers, met name hoveniers, beslissers binnen de gemeentelijke groenvoorziening, tuin- en landschapsarchitecten en groot groenvoorzieners. Schlepers: “Een zeer groot deel van deze bezoekers bezoekt elk jaar De Groene Sector Vakbeurs in de avonduren. Om dezelfde kwaliteit en toegevoegde waarde te kunnen bieden zoals men gewend is van onze beurs, is een avondopenstelling noodzakelijk.”

Met een verplaatsing naar 8, 9 en 10 maart 2022 verwacht de beursorganisatie voldoende kans van slagen te hebben om de beurs dan wél door te laten gaan. “Zoals gisteren aangekondigd in de persconferentie wordt de boostercampagne ontzettend versneld, waardoor elke 18+’er half januari al zijn of haar boosterprik kan hebben gehad. Dat biedt perspectief en we verwachten dan ook dat in maart in ieder geval weer meer ruimte is en de huidige avondlockdown verleden tijd zal zijn. Als ik de afgelopen maanden tijdens de contacten met bezoekers en exposanten iets heb geproefd, dan is het wel de behoefte om elkaar na twee jaar weer te ontmoeten. Voor de 2023-editie keren we weer terug naar de oude datum op 10, 11 en 12 januari 2023”, aldus Schlepers.

Voor meer informatie: www.groenesector.nl.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details