Platform voor de tuin- en groenprofessional
De Groene Sector Vakbeurs 2023 is nu al voor 70% volgeboekt

De Groene Sector Vakbeurs 2023 is nu al voor 70% volgeboekt

Op 10, 11 en 12 januari 2023 vindt De Groene Sector Vakbeurs weer op de vertrouwde datum plaats in Evenementenhal Hardenberg. De inschrijvingen voor de beurs blijven binnenkomen, waardoor de beursvloer nu al voor 70% volgeboekt is.

Vertrouwd in januari

”Het is fantastisch om te zien dat er zoveel belangstelling is voor 2023, terwijl de laatste editie in maart nog maar net achter de rug is. Het feit dat de beurs weer vertrouwd in januari gehouden zal worden, brengt ook veel enthousiasme met zich mee. Hierdoor ontstaat weer die herkenbare sfeer van De Groene Sector Vakbeurs om samen te proosten en vooruit te kijken op het nieuwe jaar”, zegt Ramon Schlepers namens de beursorganisatie.

Tijdens De Groene Sector Vakbeurs in januari kijken we weer vooruit en spelen we in op de trends en ontwikkelingen van de toekomst.
Zien wij jou daar?

Voor meer informatie over de mogelijkheden van deelname aan de beurs, neem contact op met Ramon Schlepers via: +31 (0)523 289 822 of Ramon.Schlepers@easyfairs.com

De Groene Sector Vakbeurs maakt gebruik van verschillende social mediakanalen zodat jij, bezoekers en alle andere geïnteresseerden op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen! 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details