Platform voor de tuin- en groenprofessional
De Groene Sector Vakbeurs breidt uit met achtste beurshal

De Groene Sector Vakbeurs breidt uit met achtste beurshal

De komende editie van De Groene Sector Vakbeurs op 9, 10 en 11 januari 2024 in Evenementenhal Hardenberg breidt uit met een achtste beurshal. De huidige beursvloer is zo goed als volgeboekt en de beursorganisatie wil met deze uitbreiding meer bedrijven de kans geven zich te presenteren. Met deze achtste beurshal komen er enkele tientallen plekken vrij. 

“De belangstelling voor de 2024-editie is enorm”, zegt Sanne de Vries, Accountmanager van De Groene Sector Vakbeurs. “Wij willen natuurlijk geen bedrijven teleurstellen en daarom hebben we besloten om ook onze vernieuwde achtste beurshal in te zetten. Deze achtste beurshal is afgelopen jaar volledig gemoderniseerd en staat rechtstreeks in verbinding met onze eerste beurshal. Bedrijven die interesse hebben in deelname aan De Groene Sector Vakbeurs, kunnen contact met mij opnemen.”

Ook wordt in deze vernieuwde achtste beurshal een sfeervol, groot foodcourt ingericht voor bezoekers. Dat wordt ook gedaan in hal 7. Daarmee worden de buffetpunten gecentraliseerd, zodat deze beter vindbaar zijn en niet meer her en der over de beursvloer verspreid zijn.

Hoofdthema’s De Groene Sector Vakbeurs 2024

De hoofdthema’s van De Groene Sector Vakbeurs 2024 zijn bekendgemaakt en spelen in op actualiteiten binnen de groensector: duurzaamheid, levend groen en tuininrichting. Deze thema’s worden zowel vóór de beurs tijdens het kennisprogramma als tijdens de beurs behandeld met verschillende themapleinen en het aanbod exposanten.

Nieuw: Het Duurzaamheidspark

Een nieuw initiatief op De Groene Sector Vakbeurs is Het Duurzaamheidspark in Hal 3. Dit park biedt exposanten een platform om hun duurzame producten te presenteren aan de gehele groene sector. “Wij van De Groene Sector Vakbeurs vinden duurzaamheid enorm belangrijk, daarnaast willen wij de bezoeker graag beleving bieden op de beursvloer. Daarom kunnen bezoekers dit jaar door het aangelegde Duurzaamheidspark lopen en ondertussen geïnformeerd en geïnspireerd worden door de deelnemende exposanten. Het Duurzaamheidspark is opgezet in samenwerking met mediapartner Hortipoint. Zij organiseren gedurende de beurs hier een aantal sessies waar kennisdeling centraal staat”, besluit De Vries.

De Groene Sector Vakbeurs is op dinsdag 9, woensdag 10 en donderdag 11 januari 2024 te bezoeken in Evenementenhal Hardenberg van 13.00 tot 21.00 uur. Voor meer info: www.groene-sector.nl.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details