Platform voor de tuin- en groenprofessional
‘De hele productlijn in eigen hand’
CERASUN: een hoogwaardige keramische tegel die permanent verbonden is met een betontegel.

‘De hele productlijn in eigen hand’

Leverancier van natuursteen, keramiek en beton

Hoveniers en verwerkers kunnen op de Groene Sector Vakbeurs kennismaken met de sierbestrating van REDSUN. Een compleet pakket, dat grotendeels in vijf eigen fabrieken wordt geproduceerd.

REDSUN is leverancier van natuursteen, beton en keramiek voor de buitenruimte. Het bedrijf werd in 1985 opgericht door Ger van Ommeren. Inmiddels is ook de tweede generatie werkzaam binnen het bedrijf: de drie zonen bekleden verschillende managementfuncties binnen REDSUN. 

Marketingmanager Rolf Keulen: “Onze keramiek en natuursteen importeren we van over de hele wereld. Het beton produceren we zelf in onze fabrieken in Kevelaer, net over de grens in Duitsland.” 

REDSUN fungeert als een ‘one-stop-shop’ en biedt doorgaans een uitgebreid assortiment aan sierbestrating. Bijvoorbeeld voor een product als CERASUN: een hoogwaardige keramische tegel die permanent verbonden is met een betontegel. Deze tegel is eenvoudig te verwerken en onderhouden. REDSUN importeert het keramiek en maakt hier met een zelf geproduceerde betonlaag en verlijming een nieuw product van. 

REDSUN beschikt over eigen productielocaties.

Totaalleverancier

Een groot voordeel van de eigen productie is de goede kwaliteit van het beton. Keulen: “Ook zijn we hierdoor totaalleverancier. We bieden hoveniers een zeer compleet pakket aan sierbestrating, dat we leveren via een vast dealernetwerk. Zo zijn de hovenier en particulier verzekerd van het beste advies en de beste service van dealers die ons assortiment goed kennen.” 

Het is de eerste keer dat REDSUN deelneemt aan de Groene Sector Vakbeurs. De stand van het bedrijf bevindt zich direct bij de ingang. “Zo kunnen mensen niet om ons heen. We hebben een mooie beursstand ontworpen en hopen veel hoveniers en verwerkers te spreken. Zo kunnen zij kennismaken met onze producten en wellicht REDSUN-ambassadeurs worden.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details