Platform voor de tuin- en groenprofessional
Producten

De ideale partner voor de groensector

In sectoren waar bedrijfszekerheid en stevigheid cruciaal zijn, zie je de IVECO Daily Chassis-Cabine met zijn beresterk chassis vaak opduiken.

Naamloos-1 kopiëren
De aandrijflijn van de Daily staat garant voor topprestaties voor de gehele levensduur van het voertuig.

26 oktober 2020 Leestijd 4 minuten

Deel dit artikel

Nieuwe IVECO Daily Chassis-Cabine

Deze veelzijdige bestelwagen is al meer dan veertig jaar een referentie, ontworpen om uw bedrijf te verduurzamen en een gezond rendement te behalen, en dit alles vanuit het perspectief van de bestuurder: een voertuig dat aan de absolute top staat wat rijeigenschappen en werkomstandigheden betreft.

Tekst en Beeld IVECO

U kunt erop vertrouwen dat de Daily alle kracht, tractie, laadcapaciteit en directe inzetbaarheid biedt die u nodig hebt om uw werk efficiënt te kunnen uitvoeren. En natuurlijk combineert hij dit met een uitgesproken zuinig karakter en lage totale voertuigkosten (TCO).

Ontworpen voor een lang leven

Op de kracht en het vermogen van de Daily kunt u altijd vertrouwen. Dag in dag uit levert hij topprestaties en vervoert hij onvermoeibaar de zwaarste ladingen. Daarin overtreft hij elke andere bestelwagen op de markt.

De aandrijflijn van de Daily staat garant voor topprestaties voor de gehele levensduur van het voertuig. De geavanceerde transmissie en efficiënte motor zijn perfect op elkaar afgestemd. Hierdoor draait de motor altijd met een optimaal toerental en behoudt hij ook op lange termijn zijn hoge prestatieniveau.

Dankzij zijn hoog nuttig laadvermogen en zuinige motoren onderscheidt de Daily zich met lage totale voertuigkosten tot op het einde van zijn lange levensduur, wat zich op zijn beurt vertaalt in een hoger rendement voor uw bedrijf.

De Daily Blue Power biedt een antwoord op de toenemende vraag naar groen transport.

Perfecte voertuig voor uw bedrijf

Het modelaanbod van de Daily is groter dan van welke andere lichte bestelwagen ook: hij biedt als enige een GVW-bereik van 3,5 tot maar liefst 7,2 ton, met wielbasis van 3.000 tot 5.100 mm en opbouwlengtes tot 6.190 mm. Dit biedt een ongekend aantal mogelijkheden voor de meest uiteenlopende gebruiksdoeleinden.

De unieke veelzijdigheid van de Daily staat ervoor garant dat, waarvoor u hem ook wilt gebruiken, u altijd een perfecte Daily vindt om de ambities voor uw bedrijf waar te maken.

Wat voor de groensector?

De IVECO Daily Chassis-Cabine staat op een chassis dat aangepast is aan het totale gewicht van het voertuig en afgeleid werd van een vrachtwagen. Ideaal voor de robuustheid en de weerstand tegen piekbelastingen. De Daily Chassis-Cabine kan heel wat gewicht aan.

Een andere belangrijke factor: hoe het bedrijfsvoertuig overweg kan met ruwer terrein. De Daily Chassis-Cabine drijft de achterwielen aan en is optioneel beschikbaar met een uitgebreide tractiecontrole (Traction Plus) voor een betere grip op een gladde ondergrond.

De Daily Blue Power biedt dan weer een antwoord op de toenemende vraag naar groen transport. Dankzij zijn duurzame technologie is hij ook welkom in de milieuzones die steeds meer steden instellen, wat hem perfect maakt voor werkzaamheden in en om de stad.   

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

louwers mediagroep
 • Z&R

  Z&R

  Platform over zon- en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen

  Naar website
 • Profiel

  Profiel

  Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid

  Naar website
 • I&L

  Instore & Livecomm

  Platform over beurzen, retail & online business

  Naar website
 • I&B

  Installatie & Bouw

  Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit

  Naar website
 • GWW

  Grond / Weg / Waterbouw

  Platform over civiele techniek & infrastructuur

  Naar website
 • B&S

  Beton & Staalbouw

  Platform over beton en staal in de bouw

  Naar website
 • Gevelbouw

  Gevelbouw

  Platform over gevels, glas & daken

  Naar website
 • badz

  Bouwen aan de Zorg

  Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland

  Naar website
 • mediagroeplogo

  Binnenwerk

  Platform voor de interieurbouwbranche

  Naar website
0%

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details