Platform voor de tuin- en groenprofessional
De juiste machines  voor elk seizoen

De juiste machines voor elk seizoen

Geen enkele professional leeft meer met de seizoenen dan de tuinaannemer. Elk seizoen heeft zijn eigen taken en dus, per uitbreiding, zijn eigen machines. Omdat het noch praktisch, noch financieel haalbaar is om alle benodigde machinerie voor het hele jaar zelf in huis te halen, kiezen veel groenprofessionals ervoor om groot en seizoengebonden materieel te huren. Vraag dat maar aan Huurland. De professionele verhuurpartner maakt zich daarom nu al op om tuinaannemers in de lente nog beter te bedienen.

In de lente komt de compoststrooier ongetwijfeld van pas. Naast compost strooit ze namelijk ook zand, aarde of andere toplagen uit.

 

Assortiment in ontwikkeling

Het voorbije jaar introduceerde Huurland heel wat nieuwigheden in het aanbod voor de groenprofessional. Tot dusver stonden vooral de hoogtewerkers en de hakselaars in de kijker. Niet toevallig, want de spinhoogtewerkers met een hoogte tot zesentwintig meter, zelfrijdende hoogtewerkers met een groot horizontaal bereik en hakselaars op rupsen vereenvoudigen vooral het stevige snoeiwerk, waardoor ze zich de voorbije wintermaanden bijzonder productief konden tonen.

Hoewel deze grote machines hun nut de komende weken ongetwijfeld nog verder zullen bewijzen, verschuift de aandacht ook in de verhuurmarkt stilaan naar de lente. Zo pakt Huurland uit met de Eco Lawn compoststrooier. Ondanks wat zijn naam doet vermoeden, is deze multi-inzetbare machine met een capaciteit van 325 liter niet alleen  geschikt om compost uit te strooien, maar spreidt ze ook zand, aarde of andere toplagen gelijkmatig over de bodem uit. Huurland is trouwens een van de enige verhuurbedrijven in ons land die deze blikvanger in de aanbieding heeft. Nieuw is ook de rupsdumper 2,5 ton. Een vinnig en compact powerbeestje om 2500 kg grond te verzetten in één lading.

Vinnige bobcat voor het verplaatsen van aarde.

 

Van Zele naar Dendermonde

Om klanten alsmaar beter te bedienen, zet Huurland overigens niet alleen in op het gepaste assortiment, maar streeft het ook naar een optimale huurervaring. Net om die reden verhuist het filiaal van Zele op 15 maart naar Dendermonde. Pal in het midden op de as tussen Lokeren en Asse en rechtstreeks op de invalsweg, biedt de nieuwe locatie een vlottere bereikbaarheid, een ruimere showroom met vernieuwde balie en meer buitenruimte voor grotere en zwaardere machines. Dankzij toegangspoorten aan beide zijden van het terrein zal ook het laden en lossen op deze nieuwe locatie vlotter verlopen.

Het nieuwe filiaal bevindt zich op Heirbaan 252 in Sint-Gillis-Dendermonde. Om de verhuis te vieren, biedt Huurland tussen 15 maart en 6 april 10% korting op de verhuur van machines, enkel in Dendermonde.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details