Platform voor de tuin- en groenprofessional
De meest compacte versie van een professionele houtversnipperaar

De meest compacte versie van een professionele houtversnipperaar

GTM Professional start het nieuwe jaar met de lancering van een compleet nieuwe machine. De GTS750 verwerkt takken met een diameter tot 7 cm en is tevens geschikt voor zacht tuinafval. Daarmee is dit de ideale machine voor veeleisende particulieren en voor tuinaannemers die geen grote, zware machine willen meenemen naar een klus. De afmetingen van deze houtversnipperaar zorgen namelijk voor een compacte opslag en eenvoudig transport. De nieuwe GTS750 is vanaf maart 2022 beschikbaar via het uitgebreide dealernetwerk van GTM Professional voor een aantrekkelijke prijs van €2.150 inclusief BTW.

De GTS750 wordt aangedreven door een sterke 9 pk Loncin motor met directe overbrenging naar het versnippersysteem. Het rotor versnippersysteem bestaat uit een metalen trommel met twee PRO messen die met hoge snelheid langs het tegenmes draaien. Door de trekkende werking van dit systeem en de zwaartekracht worden takken vanzelf naar binnen getrokken. Dit werkt snel en efficiënt. Het is ook mogelijk om tegelijk bladeren en ander zacht materiaal in de machine te voeren, zodat tuinafval een nieuwe bestemming krijgt als mulch of compost. De houtsnippers zijn bovendien van mooi formaat om te gebruiken als bodembedekking van tuinpaden en in tuinborders.

Over de constructie van de machine is duidelijk goed nagedacht. De GTS750 is perfect gebalanceerd en staat op een robuust frame met twee luchtbanden. Door middel van de dubbele beugels op de invoer is de machine gemakkelijk te verplaatsen. Net als de GTS600, heeft ook de GTS750 een inklapstand waarbij de invoer achterover gekanteld kan worden om nóg minder plek in te nemen in de opslag. Bovendien vergemakkelijkt de inklapstand het onderhoud aan de machine, zoals bij het vervangen van de messen. De uitvoer is met 77 cm hoog genoeg om een kruiwagen onder te plaatsen. Daarnaast is de deflector tot 60° aanpasbaar om de hoogte van het uitgeworpen materiaal te bepalen.

Met de komst van de GTS750 heeft GTM Professional een gat gedicht tussen de kleinere GTS600 en de grote GTS900. Het assortiment bestaat inmiddels uit 10 verschillende modellen, waarbij steeds keuze is tussen diverse motoren en bij sommige modellen is er keuze tussen een vaste of draaibare uitvoer. Bovendien zijn accessoires en onderdelen vaak direct uit voorraad leverbaar. Zo ben je verzekerd van een duurzame machine, die helemaal aansluit bij jouw wensen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details