Platform voor de tuin- en groenprofessional
Producten

De nieuwe STIHL FUNCTION Slim veiligheidsbril

STIHL_FUNCTION_Slim_Anwendung
De nieuwe STIHL FUNCTION Slim veiligheidsbril onderscheidt zich door zijn lage gewicht en zijn extra vlakke en elastische pootjes. Deze houden de bril op je hoofd in plaats van op je oren en zorgen dus voor maximaal comfort, zelfs wanneer je de bril onder gehoorbescherming draagt.

20 april 2022 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Voor een goed zicht en een doeltreffende oogbescherming

Zodra de lente begint en de dagen langer worden, bereiden hobbytuiniers en professionals in het tuin- en landschapsonderhoud heggen en bloembedden voor op het nieuwe seizoen. Voor iedereen geldt dezelfde regel: veiligheid is van het grootste belang, en dan vooral oogbescherming. Daarom presenteert STIHL nu de nieuwe FUNCTION Slim veiligheidsbril. Dankzij de welving van de glazen biedt dit model ook een doeltreffende zijbescherming en voldoet het aan de eisen van beschermingsklasse F (45 m/s).

Dankzij de welving van de glazen biedt de STIHL FUNCTION Slim veiligheidsbril een brede bescherming, ook aan de zijkanten.

Bovendien biedt de veiligheidsbril 100% UV-bescherming en zorgt de antikraslaag voor een goed zicht en een lange levensduur. De nieuwe STIHL FUNCTION Slim onderscheidt zich door zijn lage gewicht en zijn extra vlakke, elastische pootjes die een maximaal comfort garanderen, zelfs wanneer je de bril onder gehoorbescherming draagt. De pootjes zijn licht gebogen, waardoor de bril goed op je hoofd blijft zitten en niet afvalt. Bovendien kan je de bril gemakkelijk vergrendelen in de werkstand. Zo zal de bril niet onbedoeld dichtklappen en kan je hem met slechts één hand opzetten. De bril is beschikbaar in een transparante of getinte versie.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Michel van Strijp

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details