Platform voor de tuin- en groenprofessional
De nieuwe Westtech Woodcracker CL320 kan stammen tot wel 40cm doorknippen 
Je rooit bomen snel en simpel met de Woodcracker CL320.

De nieuwe Westtech Woodcracker CL320 kan stammen tot wel 40cm doorknippen 

Bij Pladdet zijn ze maar wat trots op de nieuwe loot aan de Westtech-stam. Ze zijn al sinds 2013 importeur voor Nederland en België van dit Oostenrijkse merk bosbouwmachines en men ziet veel potentie in de nieuwe Woodcracker CL320. Deze bomenknipschaar is ontwikkeld op vraag vanuit de markt en dat merken de eindgebruikers: voornamelijk landschapsbeheerders, hoveniers, boomkwekerijen, boomverzorgingsbedrijven en loon- en grondverzetbedrijven. 

Als leverancier van machines, uitrustingsstukken en aanbouwdelen heeft Pladdet een schat aan ervaring. De bosbouwmachines vormen slechts een onderdeel van hun totale leveringsprogramma. Naast de Westtech Woodcrackers, die veelal uit voorraad in diverse maten leverbaar zijn, heeft Pladdet ook onder eigen label een grijperzaag met afkortfunctie ontwikkeld. Dat tekent hun kennis van en toewijding aan de bosbouw- en groenmarkt. 

Kwaliteit

Eline de Putter is verantwoordelijk voor de marketing en communicatie bij Pladdet en ze vertelt vol passie over hun bosbouwmachines. “De Westtech CL320 Woodcutter is van Oostenrijkse makelij. Het is een echt kwaliteitsproduct dat zich onderscheidt door zijn brede inzetbaarheid. Hij is onderhoudsarm, slijtvast, gefabriceerd uit Hardox staal, en beschikt daarnaast over een verzamelfunctie. Hij knipt zacht hout tot 40 centimeter in diameter en hard hout tot 32 centimeter. Dit is echt een topproduct met een groot snijvolume om bomen en struiken mee te rooien. Met de standaard hydraulische smoorklep kan een machinist, afhankelijk van de toepassing, de snijsnelheid instellen.”

Deze bomenschaar kan tot 40cm stammen aan.

Onderhoud en Service

Iedereen die in de groensector met machines werkt, weet hoe belangrijk inzetbaarheid is. Bomen knippen met een bot mes is bijvoorbeeld niet erg handig. Daarom is het snijmes simpel te demonteren. Het is robuust, naslijpbaar en ongevoelig voor vuil. Er is bij Pladdet sowieso erg veel aandacht voor service en onderhoud. Men heeft er alle onderdelen op voorraad en beschikt over een tiental servicebussen die ook op locatie problemen op kunnen lossen. Ze hebben zelfs een 24-uurs storingsdienst zodat je als klant altijd snel en persoonlijk wordt geholpen.

Slimme opties

Met een standaard CL320 Woodcracker kunnen veel bedrijven prima uit de voeten. Westtech heeft echter een paar handige opties beschikbaar waarmee je net even slimmer en efficiënter kunt werken. Zo kan deze bomenschaar worden uitgerust met autospeed. De CL320 past zijn snijsnelheid dan automatisch aan de klus aan. Minder weerstand betekent sneller snijden. Ook is er een optie om de CL320 te voorzien van twee hydraulische cilinders. Hiermee kan je het aanbouwdeel tot 48 graden kantelen.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details