Platform voor de tuin- en groenprofessional
Producten

De STIHL Cut Kits bevatten twee zaagkettingen en een zaagblad die compatibel zijn met een aantal kettingzagen en de accusnoeizaag

STIHL_Cut_Kit_Produkt
Met de STIHL Cut Kits vervang je eenvoudig de zaaggarnituur van je kettingzaag of de GTA 26 accusnoeizaag. Ze bevatten twee zaagkettingen en een zaagblad die compatibel zijn met een breed gamma aan STIHL machines.

12 mei 2022 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

Vervang de zaaggarnituur eenvoudig zelf

De kettingen en zaagbladen van STIHL staan garant voor een maximale precisie en nauwkeurige snedes. Maar zelfs de beste zaagketting wordt na verloop van tijd bot en is dan toe aan een slijpbeurt. Als je daar tijdens het werk de tijd niet voor hebt of als de omgeving niet geschikt is, biedt STIHL met de nieuwe Cut Kits de ideale oplossing.

De Cut Kits zijn geschikt voor zowel particuliere als professionele gebruikers en zijn compatibel met een breed gamma aan STIHL kettingzagen en de STIHL GTA 26 accusnoeizaag. Ze bevatten elk twee reservekettingen en een reservezaagblad. Zo heb je altijd de optimale zaaggarnituur voor je machine bij de hand, zelfs wanneer je onderweg bent. Dit betekent dat je de ketting – of indien nodig het zaagblad – van je kettingzaag of snoeizaag snel en gemakkelijk ter plaatse kan vervangen en zonder grote onderbrekingen verder kan werken. De STIHL Cut Kits zijn verkrijgbaar bij uw STIHL dealer.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Michel van Strijp

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

  Stuur ons een bericht

  GREENPRO - Altijd als eerste op de hoogteSchrijf je in voor
  onze nieuwsbrief

  Ontvang de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van tuin- en groenprofessionals.

  Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

  Details