Platform voor de tuin- en groenprofessional
De vraag naar Volpi snoerloze snoeischaren stijgt jaar na jaar. En dat is geen verrassing
De Powercut hardloper is type KV360 en knipt takken tot 35mm .

De vraag naar Volpi snoerloze snoeischaren stijgt jaar na jaar. En dat is geen verrassing

Bij Grave Ground Solutions weten ze waar ze het over hebben. Als het aankomt op kennis van en advies over het volledige Volpi Powercut accusnoeischaren-programma dan ben je bij Emiel Grave aan het juiste adres. Hij is de eigenaar van dit bedrijf en hij heeft in een mum van tijd zijn succesvolle onderneming van de grond af aan opgebouwd. Daarbij heeft onder andere het importeurschap van Volpi een belangrijke rol gespeeld. We vragen Grave naar de oorzaken van het succes van deze snoerloze snoeischaren.

Grave steekt van wal: “Toen we een aantal jaren geleden van start gingen met het Volpi programma, hadden we min of meer verwacht dat medewerkers van boomkwekerijen, fruittelers en wijngaarden onze belangrijkste afnemers zouden vormen. En hoewel we trots zijn op de aantallen die aan die doelgroep verkocht worden, vormen toch de hoveniers, groenvoorzieners, bloemisten en medewerkers van tuincentra onze belangrijkste eindgebruikers. Ook vinden de Powercut accusnoeischaren gretig aftrek bij particulieren. De vraag blijft maar stijgen en dat is te verklaren door de uitstekende kwaliteit/prijsverhouding.”

De KV310 is het kleinere broertje maar kan zelfs nog tot 30mm aan.

Je schaft bijvoorbeeld een complete set aan bestaande uit de snoeischaar zelf, drie (!) moderne Lithium-Ion accu’s en een lader die ze alle drie tegelijkertijd kan laden. Deze set wordt compleet geleverd met onderhoudskit (slijpsteen, steeksleutel voor vervangen van het mes, smeermiddel voor het mes en de tandwielen) in een koffer, en dat voor een prima marktconforme prijs. Daarmee verbaast men iedereen en dit gegeven maakt het de Powercut assortiment erg aantrekkelijk.

Met een maximale snoeidiameter van 35mm is het type KV360 een hardloper. Door deze capaciteit kan hij eigenlijk elke handschaar vervangen. Als hovenier of andere groenprofessional is je werk al zwaar genoeg. Een Volpi accusnoeischaar biedt verlichting en zorgt dus voor minder lichamelijke belasting. Met een werkduur tot 3,5 uur per accu en ervan uitgaande dat je drie accu’s tot je beschikking hebt (zoals in de KV360-set), kun je er de hele dag mee werken. 

Grave Ground Solutions levert het Volpi Powercut programma via wederverkopers door heel het land. Je kunt Grave contacteren om te informeren naar de dichtstbijzijnde dealer, maar het is ook mogelijk om gewoon bij je lokale tuin- en park-leverancier te informeren naar dit snel groeiende merk. “Ook dan komt het goed hoor”, verzekert Grave ons.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details