Platform voor de tuin- en groenprofessional
Doordachte ontwikkeling in houtversnipperaars

Doordachte ontwikkeling in houtversnipperaars

In het streven naar een duurzame en circulaire maatschappij wordt het credo vaak aangehaald, maar nergens is het meer van belang dan in het groenbeheer. Met een breed gamma aan houtversnipperaars en een nieuw, accu gedreven onderstel stelt De Wild B.V. de groenprofessional in staat om het beste uit zijn groenafval te halen.

Het gamma houtversnipperaars omvat twaalf compacte modellen, geschikt voor takdiameters tot 5, 8, 10 of 12 centimeter.

Familie De Wild legt zich al vier generaties lang toe op de distributie van gereedschappen en machines. Wat kort na de Tweede Wereldoorlog nog een nationale onderneming was, is vandaag een mondiale speler, met een wereldwijd distributienetwerk en een dochteronderneming in België.

Een extra brede invoer garandeert een hoge werksnelheid.

Naast distributeur is het familiebedrijf sinds 1995 ook fabrikant. Op de R&D afdeling in Roosendaal ontwikkelt, vernieuwt en test De Wild een ruim assortiment aan houtversnipperaars, dat onder de merknaam GTM Professional op de markt gebracht wordt. Een doordachte beslissing om te specialiseren en zo kwaliteit te garanderen. Ook de bouw van een eigen moderne productiefaciliteit in China in 2009, waar Nederlandse ingenieurs de controle over het proces bewaren, past in het streven naar het allerbeste product.

Het gamma houtversnipperaars omvat twaalf compacte modellen, geschikt voor takdiameters tot 5, 8, 10 of 12 centimeter.

Duurzame cirkel

Het gamma houtversnipperaars omvat twaalf compacte modellen, geschikt voor takdiameters tot 5, 8, 10 of 12 centimeter. Daarnaast beschikt de fabrikant over twee compomodellen die dankzij de extra uitvoer onderaan de machine geschikt zijn voor zowel het versnipperen van takken als het verwerken van zacht organisch materiaal. Groenafval hoeft niet meer afgevoerd te worden, maar kan ter plekke versnipperd worden voor een versneld composteerproces. Wisselen tussen beide systemen is zeer eenvoudig, waarna de houtsnippers en het versnipperd organisch materiaal gebruikt worden als bodembedekker of zelfs bodemverbeteraar. Alle houtsnipperaars zijn uitgerust met een zeer efficiënt rotor versnippersysteem en een extra brede invoer voor een hoge werksnelheid.

Wheel driven: voor elk terrein en elke klus Maar De Wild BV staat niet stil en blijft zich ontwikkelen. Want hoewel de compacte houtsnipperaars op wielen makkelijk door smalle tuinhekjes passen, komt het bedrijf met een waardevolle toevoeging: wheel driven houtsnipperaars. Het accu gedreven onderstel maakt de houtversnipperaar bijzonder geschikt voor bijvoorbeeld hoveniers en boomverzorgers die de machine veel moeten verplaatsen.

Het apparaat wordt geleverd in twee varianten. De GTS1300WD voor takdiameters tot 10 cm en de GTS1800WD voor takken tot 12 cm. Het onderstel komt in beweging met een druk op de knop en dankzij het ingebouwde remsysteem is de veiligheid gewaarborgd, ook op heuvelachtig terrein.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details