Platform voor de tuin- en groenprofessional
‘Duurzaam begint met veelzijdig’
Ahlmann zwenklader AS 600.

‘Duurzaam begint met veelzijdig’

Zwenkladers voor de tuinsector

De TKD is de grootste buitenbeurs van West-Europa o.a. voor grondverzet- en recyclingmaterieel. Ahlmann en Mecalac bezetten dit jaar twee kavels: 144 en 148. Juist door de live demonstraties kunnen we laten zien dat onze multifunctionele machines met minder rijbewegingen meer werk maken en dus efficiënter ingezet kunnen worden. Duurzaamheid begint tenslotte met de veelzijdigheid van je materieel. Alle machines zijn bovendien voorzien van schone stage V motoren. Veel machines kunnen ook worden ingezet in de groensector.

Ahlmann zwenklader AS 1000.

Bij Ahlmann ligt de focus op de zwenkladers. Nagenoeg de volledige range, van de AS 600 (500 liter) t/m de AS 1600 (1.600 liter), zal op de kavel aan het werk te zien zijn, daaronder ook de telezwenklader AS 900 met een bakinhoud van 1.000 liter. Ahlmann stelt alles in het werk om ook de 100% elektrisch aangedreven eS 1000 in haar zandbak op de Nobelhorst te hebben draaien. 

Daarnaast brengen Ahlmann een uitgebreid programma machines van Mecalac naar Almere. De nieuwe compact loaders MCL2 en MCL8. De MCL2 is de kleinste uit de MCL serie, maar heeft alle kenmerken van de grotere machines. Kracht, hoge storthoogte en hefvermogen zijn de sleutelwoorden die een belangrijke rol hebben gespeeld bij de ontwikkeling van de MCL8.  Bij de AX knikladers staat gebruiksgemak en prestatie op de voorgrond. Mecalacs mobiele graafmachines 7, 9 en 11MWR hebben een verlaagd zwaartepunt, waarmee deze machines winnen aan stabiliteit en kracht. Het armsysteem van de 15MWR garandeert een grote hefkracht over het gehele bereik. De multigrondverzetmachine 12MTX combineert een laag eigen gewicht met topprestaties. De machine kan met gemak bouwelementen van 5 ton plaatsen. De rupsgraafmachines 6, 8 en 10MCR combineren een compacte graafmachine met een snelle schranklader en dat met een max. snelheid van 10 km/u.

GreenJob

Voor het onderhoud van beplanting, bermen en sloten brengt Ahlmann Nederland een aantal unieke en veelzijdige berm-/slootmaaimachines op de markt. Als basis voor deze machine kunnen de Mecalac mobiele en rupsgraafmachines dienen.

Kies voor emissievrij

Ahlmann Nederland is blij en trots de eerste 100% elektrische machine te kunnen demonstreren die drie essentiële behoeften van de stedelijke bouwplaatsen van vandaag en morgen combineert: inzetduur, prestatie en compactheid. De Mecalac e12 heeft een record capaciteit van 188 kWh wat zich vertaalt in een ongeëvenaarde inzetbaarheid van 8 uur. 

In een tijd waarin dieselmotoren steeds vaker uit grote steden worden verbannen, effent de nieuwe e12 van Mecalac de weg naar veiligere, schonere en efficiëntere stedelijke bouwplaatsen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details