Platform voor de tuin- en groenprofessional
Duurzame hybride constructie voor Bunnik Groep!
Aflevering van de nieuwe STIHL machines bij de Bunnik Groep.

Duurzame hybride constructie voor Bunnik Groep!

Samen bedenken

Tijdens de Vakbeurs Openbare Ruimte zijn wij in contact gekomen met de Bunnik Groep. Vanuit dat contact is er een roadshow gegeven om kennis te delen over toepassingen en de mogelijkheden in de transitie naar Zero Emissie machinegebruik.

De wens van de Bunnik Groep was om in één klap snel te elektrificeren. Samen met de Bunnik Groep hebben we de uitdagingen en de kansen besproken. De Bunnik Groep heeft de keuze gemaakt voor een hybride constructie, waarbij men accu- en benzinemachines aanschaft en leaset.  Zo kan de Bunnik Groep ervaren welke voordelen en successen er geboekt worden qua eenvoud, kostenbesparing en duurzaamheid.  

“Het nieuwe STIHL-elektrische handgereedschap is zeer positief ontvangen door onze medewerkers.” Frank Mollenhof – Directeur Bunnik Groep.

Samen werken

In een korte periode zijn de behoefte en wensen qua toepassingen en duurzaamheidsdoelstellingen vastgesteld. De aflevering van de machines is gecombineerd met een training voor de gebruikers. Daarin is de werking van de verschillende machines uitgelegd en ontvingen de gebruikers tips om de machines en accu’s ergonomisch te gebruiken. Hierna konden de machines in de praktijk ingezet worden. Het is fantastisch om na de aflevering het bericht te ontvangen dat de medewerkers het werken met de geheel elektrische gereedschappen positief hebben ontvangen.

Samen succes

De aflevering is de start van een intensievere samenwerking. Een goede begeleiding is belangrijk omdat elke aflevering maatwerk is. In de nieuwe hybride constructie is de Bunnik Groep direct naar 87% accu-gereedschappen voor het groenbeheer gegaan waardoor de doelstelling en wens tot Zero Emissie werken dichterbij is gekomen. Voor de werkzaamheden waar nu geen elektrisch apparaat voor beschikbaar is, gebruikt de Bunnik Groep brandstofmachines. Deze brandstofmachines werken zo schoon mogelijk en hebben een laag brandstofverbruik. 

De samenwerking heeft “samen succes” als doel wat betekent dat de Bunnik Groep snel over nieuwe accu-machines kan beschikken waardoor deze een succesvolle bijdrage zullen leveren aan het duurzaamheidsbeleid van de Bunnik Groep.

Wij wensen de medewerkers nogmaals veel werkplezier met de nieuwe gereedschappen en wij danken de Bunnik Groep voor het vertrouwen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details