Platform voor de tuin- en groenprofessional
Duurzame sociale samenwerking
V.L.N.R. Johan van der Wielen (vestigingsmanager Poel Veghel), Bert Davelaar (algemeen directeur), Walther van der Poel (voorzitter raad van bestuur Poel), Joost Tibosch (directeur IBN facilitair), Edwin Tooren (manager openbare ruimte IBN) en Eline Kamphuis (inkoop adviseur IBN).

Duurzame sociale samenwerking

IBN was een van de eerste bedrijven die het machineplan volledig omarmde en afstapte van het eigenaarschap van machines. IBN koos voor een garantie in machinecapaciteit. Al ruim 8 jaar levert Poel machines en toebehoren ten behoeve van de werkzaamheden van IBN Openbare Ruimte.

De samenwerking werd de afgelopen jaren steeds nauwer. IBN en Poel leerden elkaar steeds beter kennen. Met de opening van Poel Veghel ontstonden er nieuwe mogelijkheden voor ons om van elkaars expertise te profiteren. Zo is het gelukt om een bijdrage te leveren aan het doel van IBN om samen met andere bedrijven te gaan voor een arbeidsmarkt waarin iedereen meedoet.
 
Zo verzorgt het onderdeel Bedrijfsdiensten van IBN facilitair de schoonmaak van ons pand in Veghel en heeft het werkgevers servicepunt, waarvan IBN partner is, ons aan een waardevolle collega in onze werkplaats geholpen.

Walther van de Poel overhandigt de taart aan Joost Tibosch bij de ondertekening van de overeenkomst voor de nieuwe samenwerkingsperiode.

Wij zijn trots op deze mooie samenwerking en zijn blij dat IBN onlangs een nieuwe overeenkomst heeft afgesloten voor de levering van machinecapaciteit. Uiteraard met volledige ondersteuning door middel van toolboxen voor het personeel van IBN.

Wat hebben we samen bereikt:

  • Uniform machine park over diverse locaties van IBN
  • Verduurzaming machinepark
  • Verlaging brandstofkosten
  • Verbeterde concurrentiepositie (geluid, duurzaamheid)
  • Verbeterde ergonomie voor gebruikers
  • Sociaal ondernemen

Samen sociaal ondernemen waarbij we kosten besparen en IBN kunnen ondersteunen in de duurzaamheidsplannen. Samen profiteren van elkaars kwaliteiten.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details