Platform voor de tuin- en groenprofessional
Een echte beleving: multifunctionele knikladers op de beurs
Mecalac rupsgraafmachine 6MCR.

Een echte beleving: multifunctionele knikladers op de beurs

Nieuwe lijn compact loaders

Ahlmann Nederland is een echt familiebedrijf met ruim 45 jaar ervaring in het leveren, onderhouden en repareren van machines voor de agrarische, infra- en groensector. Ook zijn ze exclusief importeur van de Ahlmann zwenkladers en de Mecalac graafmachines. Dit jaar staan ze voor het eerst op de Groene Sector Vakbeurs om de nieuwe Mecalac Compact Loaders tentoon te stellen. Verkoopadviseur Eduward Haverkort vertelt ons graag meer.

“Eerst kwam ik altijd als gast op de beurs”, begint Haverkort. “De Groene Sector Vakbeurs is een leuke beurs, met veel enthousiaste bezoekers. Genoeg redenen voor Ahlmann Nederland om er te staan!”

De MCL-serie

Eén van die redenen is het presenteren van de nieuwe lijn compact loaders van Mecalac: de MCL-serie. Hiermee wordt het huidige portfolio wielladers uitgebreid. Haverkort vertelt: “Deze kleine, multifunctionele knikladers zijn ideaal voor de groensector. Ze vervangen grotere machines, zoals bijvoorbeeld een tractor met voorlader. Je gebruikt deze machines voor allerlei verschillende toepassingen omdat ze zo compact zijn. Of je nu grond wilt verplaatsen in een achtertuin, of grind schept in een park terwijl je je langs de bomen manoeuvreert. De machines zijn zeer wendbaar, veelzijdig en veilig; zelfs in krappere openbare ruimtes. Ideaal voor de hovenier, dus!”Naast het compacte formaat, hebben de machines uit de MCL-serie nog veel andere voordelen. “De loaders hebben een hoop hydraulische mogelijkheden. Zo zit er een bedienbaar snelwisselsysteem voor verschillende uitrustingsstukken op. En je kunt bijvoorbeeld de snelheid instellen, een soort cruise control.”

De MCL-serie bestaat uit 3 machines, allemaal met unieke eigenschappen. En deze machines zijn beschikbaar in drie versies: met beschermkap, beschermkap met opklapbare top of met een cabine. Daarnaast zijn ze voorzien van twee verschillende shovelarmen. Kortom: krachtige, compacte machines voor de groensector. 

Luisteren

Ahlmann Nederland presenteert de nieuwe MCL-serie met veel trots op de Groene Sector Vakbeurs. Maar dat is lang niet het enige waar hij van geniet tijdens beursdeelnames. “Op de beurzen krijgen we vaak specifieke vragen van onze klanten. Bijvoorbeeld over de specificaties van onze machines. Dit is voor ons ook meteen weer mooie input. Door te luisteren naar onze klanten, weten we wat ze nog meer van onze machines verwachten. En dan kunnen wij uitvogelen of dat mogelijk is.”

“Natuurlijk hebben we veel meer te bieden dan de MCL-serie. Zo presenteren we bijvoorbeeld ook de MCR-serie: kleine rupsgraafmachines. Fijn voor als je op onverhard terrein werkt. Ik geniet ervan om op een laagdrempelige manier met onze klanten in gesprek te gaan. En we kunnen ze ook meteen onze machines in levende lijve laten zien. Zo creëren we een echte beleving. Zien we je op de beurs?”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details