Platform voor de tuin- en groenprofessional
Een krachtige en wendbare machine, ideaal bij werkzaamheden groenprofessional
De vierwiel aangedreven machine is makkelijk te besturen.

Een krachtige en wendbare machine, ideaal bij werkzaamheden groenprofessional

Elektrisch aangedreven, zeer wendbaar, licht in gebruik en past probleemloos door standaard deuropeningen; de compacte mini dumper Truxta EB500. Rico Kerbage, operations manager bij Etramo in het Belgische Wijnegem: “Deze machine helpt om elke klus te klaren en gaat verder daar waar andere helaas stoppen.”

E tramo bvba is fabrikant en verdeler van machines en toebehoren, specifiek voor verhuurbedrijven door heel Europa. Kerbage: “Onze producten zijn eenvoudig te bedienen, makkelijk te onderhouden en uiterst sterk. Dat is de basis van elk product in ons assortiment; wij testen ze zelf uitvoerig. Onze kracht zijn machines voor tuin, grondverzet en betonbewerking, maar ook hijsen en heffen. Voor een aantal merken richten wij het dealernetwerk in.”

Als importeur voor de Benelux en Frankrijk is Etramo ook het aanspreekpunt voor deze compacte TruxTa Mini Dumper met knikframe. Kerbage: “Het is een minidumper die werkt op een accu en minimaal acht uur achter elkaar zijn werk doet. Hij is daar uitvoerig op getest en ik durf te stellen dat je deze niet in één werkdag leeg krijgt. Deze vierwiel aangedreven machine is makkelijk te besturen, ook het manoeuvreren in krappe ruimtes is geen probleem. Twee hendels zorgen dat de machine voor- en achteruit kunnen en door de knikbesturing maakt deze minidumper uiterst wendbaar; het is een zeer ergonomische toestel. Het verplaatsen is kinderspel, zonder enige krachtinspanning. Geen rugklachten meer.”

Twee hendels zorgen dat de machine voor- en achteruit kunnen en door de knikbesturing maakt deze minidumper uiterst wendbaar.

Accessoires

Om het werk te vergemakkelijken zijn diverse accessoires te bevestigen aan de minidumper. Kerbage: “Een laadplateau, een andere bak voor lichtere materialen of een trekhaak om een aanhangwagen tot 2.000 kilogram te trekken. Je hebt de keuze uit een kunststof of een metalen laadbak. Met de geïntegreerde rem, blijft de machine staan waar je deze loslaat. Vooral de lichte bediening maakt deze machine zeer aantrekkelijk; op het einde van de dag heb je niet het gevoel dat je hebt gewerkt. Zeker vergeleken met conventionele kruiwagens of met ander elektrisch aangedreven dumpers; je zult ze steeds moeten optillen als je wilt draaien.” De EB500 is met een paar kleine aanpassingen te verbouwen tot de EB400. Kerbage: “Als je bij de EB500 de linkerwielen aan de rechterkant monteert en de rechter aan de linkerzijde, dan heb je de smalle versie, de EB400. De breedte verandert van 85 naar 73 centimeter. Het is een krachtige en wendbare machine, ideaal bij werkzaamheden groenprofessional.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details