Platform voor de tuin- en groenprofessional
Efficiënter werken met de juiste aanbouwwerktuigen
Avant overtopfrees.

Efficiënter werken met de juiste aanbouwwerktuigen

Op iedere 25km is een dealer voorhanden

Samen met de 45 Avant-centra in België en Nederland organiseert Avant Machinery de verkoop, verhuur en service van Avant-knikladers en Leguan-spinhoogwerkers. Zo is er altijd een Avant-center op maximum 25 km rijden. Dubbel voordeel: je bespaart op je verplaatsingen en jouw beschikbare werktijd rendeert maximaal dankzij jouw Avant-krachtpatser.

Onkruidborstel.

De opdrachten van een tuin- en groenprofessional zijn elke dag anders. Daarom heb je voordeel bij een flexibel inzetbare Avant-oplossing mét het juiste toebehoren. Een échte alleskunner. Zo behaal je sneller én efficiënter het beste resultaat. We helpen honderden tuinaannemers en groenprofessionals, dus wij begrijpen hun noden en wensen. De klepelmaaier, gazonontluchter, onkruidborstel en overtopfrees behoren steevast tot hun favorieten.  

Klepelmaaier

De Avant-klepelmaaier vind je met een werkbreedte van 1200 mm tot 1500 mm. Ze werken met hamers en — optioneel — met Y- of L-klepels. De combinatie van glijplaten en het Optifloat™-zweefsysteem garandeert dat je een perfect contact met de bodem bewaart.

Gazonontluchter

De Avant-gazonontluchter heeft 12 rijen snijbladen met elk 10 messen over een werkbreedte van 1500 mm. De afstandhouders op de vier steunwielen bepalen de werkhoogte. De mechanische steunpoten houden het dek en de bladen van de grond tijdens de stockage. Via de handige afdekkap kan je de messen gemakkelijk reinigen.

Onkruidborstel

De hydraulische Avant-onkruidborstel is speciaal ontworpen voor pesticidevrije onkruidbestrijding. Je kan de stalen borstel manueel instellen op 3 posities: links, rechts of vooraan. De juiste en constante werkhoogte bepaal je via het centrale steunwiel.

 Overtopfrees

De Avant-overtopfrees heeft een werkbreedte van 1200 mm tot 1500 mm. De hydraulische motor zorgt voor een directe aandrijving van de frees-as. De gebogen bladen frezen efficiënter. De tanden van de verticale nivelleerhark houden stenen en puin weg van de messen. De werkdiepte kan je traploos instellen tot 150 mm.   

Ook benieuwd hoe Avant jou kan helpen sneller en efficiënter te werken? Ontdek de details van de doordachte machines op www.avanttecno.com/be/aanbouwwerktuigen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details