Platform voor de tuin- en groenprofessional
‘Elektrisch aanbod tuinmachines beter onder de aandacht brengen’
De 340 powersafe.

‘Elektrisch aanbod tuinmachines beter onder de aandacht brengen’

Tweewielige tractoren in de spotlight

Lozeman Import gaat met onder andere hun elektrische machines naar de Groene Sector Vakbeurs 2023. Louis Maassen, bedrijfsleider bij Lozeman Tuinmachines Smilde, vertelt ons daar meer over. “De uitbreiding van ons elektrische aanbod zal sterk naar voren komen op de beurs. Daarnaast zullen we de tweewielige tractoren in de spotlights zetten. De vakkennis die wij in de afgelopen 70 jaar hebben opgedaan, zorgt ervoor dat de klant altijd een goed advies van ons krijgt.”

Lozeman Import legt de focus op hoveniers. “Lozeman bevindt zich al sinds zijn bestaan in deze markt. Zo is het mogelijk om rechtstreeks contact te hebben met hoveniers. Het bedrijf is vooral werkzaam in de Benelux en Duitsland. We hebben veel kennis opgebouwd door ons in deze markt te bevinden. Samen met sterke merken en goede dealers hebben wij een sterk imago opgebouwd.”

Vertaler van praktijk naar fabrikant

Lozeman Import is als bedrijf onder andere afhankelijk van fabrikanten. “Er zijn fabrikanten die bezig zijn hun ontwikkeling en waar nodig te versnellen. We vragen hen tegelijkertijd te reageren op de vraag vanuit de markt. Het is noodzakelijk dat zij hun ontwikkelingen hierop aansluiten. Als bedrijf proberen wij de vraag van de klant zo goed mogelijk over te brengen op de fabrikanten.

Lozeman Import vertaald de praktijk naar de fabrikant. praktijk naar de fabrikant.”

Een snelgroeiend elektrisch aanbod

Het elektrische aanbod bestaat uit grasmaaiers, werktuigdragers en hellingmaaiers. De geavanceerde accu’s zorgen ervoor dat het mogelijk is om tussen de zes en acht uur ’s ochtends het apparaat intensief te gebruiken. “Het uitbreiden van de elektrische wereld is actueel en volop in beweging. Als je als bedrijf iets nieuws hebt, duurt het een jaar of tien totdat het product op zijn toppunt is. We zetten ons in om het elektrische aanbod sneller onder de aandacht te brengen.” 

Trendsetters binnen de tweewielige tractoren

Naast hun sterke elektrische aanbod is Lozeman ook erg thuis binnen de tweewielige tractoren, ook wel tuinfrees genoemd. “De tuinfrees is een tweewielige tractor, waar je als gebruiker achter loopt. Je kan met de machine de grond makkelijk bewerken. Denk aan het zaaiklaar maken van de grond of cultiveren, onkruid beheer, etc. De frezen bieden ook een snelwisselsysteem. Zo kan je eenvoudig van veger naar maai-eenheid en andersom wisselen. Deze tuinfrezen zitten in ons standaardaanbod en zijn ook te zien op de beurs.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details