Platform voor de tuin- en groenprofessional
Elektrische bedrijfswagens voor echte groenprofessionals

Elektrische bedrijfswagens voor echte groenprofessionals

Het aandeel 100 procent emissievrije elektrische bedrijfswagens groeit flink, zeker in de groene sector. Het merk Goupil is bepaald geen groentje in deze markt en wordt al sinds jaar en dag door Van Blitterswijk Eco-Mobiliteit B.V. geïmporteerd. Zij zorgen ervoor dat de gevraagde branche-specifieke aanpassingen worden gerealiseerd zodat uiteindelijk een op-maat-gemaakt voertuig wordt afgeleverd. Een Goupil die precies doet wat jij ervan verwacht. 

Als we arriveren bij hun bedrijfspand, dan bruist het al van de activiteit. Men is vroeg uit de veren, want er staan vandaag weer enkele voertuigen op uitlevering. En daar is Martijn Beekwilder, Manager Commercie, Marketing & Communicatie bij Van Blitterswijk Eco Mobiliteit, zeker trots op en hij ontvangt ons met open armen: “Welkom bij de marktleider in Nederland.”

Goupil G6 met zijbelader.

Goupil op de beurs

Met het Franse merk Goupil heeft men goud in handen. Van Blitterswijk Eco-Mobiliteit is exclusief importeur en officieel dealer van Goupil elektrische bedrijfswagens. Ze zijn compact en hebben een uitstekend weggedrag zoals hogere stabiliteit en grotere trekkracht. Bovendien zijn deze elektrische transporters erg duurzaam en snel op te laden. Beekwilder neemt ons mee voor een rondleiding: “We staan, als de maatregelen het toestaan, op de Groene Sector Vakbeurs met drie modellen, te weten de G2, de G4 en de G6. Deze hebben allemaal hun eigen functie binnen de groenbranche maar grofweg kun je zeggen dat de G2 uitblinkt in compactheid, de G6 door zijn grote laadvermogen en de G4 zit daartussenin; dat is ons allround model. Hij is breed inzetbaar en multifunctioneel. Het zal je dan ook niet verbazen dat de Goupil G4 onze hardloper is.”

Goupil G4L met veegvuilopbouw.

Bestseller G4

Op de beurs is er een prominente plek ingeruimd voor de Goupil G4 met kiepbak en gaashekken. Er wordt dus een variant getoond die specifiek is aangepast voor mensen actief in plantsoenen, boomkwekerijen, bosbouw en ga zo maar door. Met een laadvermogen tot 1200 kilogram kan men al de benodigde machines en gereedschappen erin vervoeren en is er nog ruimte over voor afvoer van takken en ander groenafval. Er komt in januari 2022 een upgrade van het accupakket beschikbaar waardoor de actieradius van de G4 toeneemt van 135 kilometer naar 199 kilometer. Goupil ontwikkelt sowieso zijn modellen, en dus ook de G4 verder door. De nieuwe modellen voldoen bijvoorbeeld aan de laatste richtlijnen qua veiligheid waaronder de Acoustic Vehicle Alerting System (AVAS). Dit betekent dat een specifiek geluid wordt geproduceerd (bewust) om deze stille voertuigen toch hoorbaar te maken. Wil je zelf ervaren hoe het is om met de G4 te rijden? Dan is op het buitenterrein van de Groene Sector Vakbeurs een parcours en een G4 beschikbaar om een proefrit in te maken.

Goupil G2 met handbediende kipper.

Probleemoplossers G2 en G6 

De compacte G2 is het kleine en de zwaardere G6 het grote broertje van de G4. Beide modellen vervullen hun eigen rol binnen de groensector en beide types zijn natuurlijk te bewonderen op stand 532 van Van Blitterswijk Eco-Mobiliteit op de Groene sector beurs in Hardenberg.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details