Platform voor de tuin- en groenprofessional
Elektrische GIANT trilplaat in productie      

Elektrische GIANT trilplaat in productie      

GIANT GP1950E uitgerust met elektrische Honda motor

Na een intensieve periode van ontwikkelen en testen heeft TOBROCO-GIANT als eerste Europese fabrikant toestemming van Honda Engines om een elektrische trilplaat in productie te nemen. De GIANT GP1950E is de eerste elektrische verdichtingsmachine van TOBROCO-GIANT en geeft het startsein voor een complete lijn met elektrische trilstampers en trilplaten.

Geschikt voor binnen en buiten  

De elektrische aangedreven GIANT GP1950E heeft een motorvermogen van 1,6 kW en is speciaal ontworpen voor het zware werk. De trilplaat weegt namelijk 103 kg en heeft een slagkracht van 19,1 kN. Afhankelijk van de bodem zorgt dit voor een snelheid van 32 m/min. Hiermee zijn de prestaties gelijkwaardig aan de diesel- en benzinevariant (GP1950B en GP1950D).   

Het gebrek aan uitstoot maakt de trilplaat uitermate geschikt voor werkzaamheden in binnensteden, woonwijken en rond scholen. Maar het gebrek aan uitstoot zorgt er ook voor dat de GIANT GP1950E te gebruiken is in greppels en tunnels aangezien de gebruiker en omstanders in schone lucht kunnen werken.

Lithium-ion technologie van Honda

Als aandrijving is gekozen voor de nieuwe elektromotor van Honda. De fabrikant van motoren staat bekend om de betrouwbaarheid en de trilplaten en trilstampers van TOBROCO-GIANT worden reeds vele jaren met benzinemotoren van het Japanse merk uitgevoerd.

Met de GXE2.0H motor en lithium-ion accu slaat Honda de weg in van elektrische motoren die ervoor zorgen dat de GIANT GP1950E de juiste prestaties levert en eenvoudig op te laden is. De accu is zo gepositioneerd dat deze eenvoudig te vervangen is voor een vol exemplaar. Terwijl er doorgewerkt wordt kan de accu binnen één uur voor 80% opgeladen worden via een snellader op 230V.

Technische gegevens GP1950E

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details