Platform voor de tuin- en groenprofessional
EuroGate International Open Deur Dagen 8 en 9 oktober 2021

EuroGate International Open Deur Dagen 8 en 9 oktober 2021

We kijken er naar uit elkaar weer in het echt te kunnen ontmoeten en je kennis te laten maken met o.a. een aantal nieuwe gezichten binnen ons team, wat EuroGate International allemaal ‘in huis’ heeft en natuurlijk demonstreren we je graag al onze nieuwe ontwikkelingen.

Daarom zetten we vrijdag 8 en zaterdag 9 oktober onze deuren open voor bezoek. Deze dagen kun je rondneuzen op verschillende plekken binnen ons bedrijf en hebben we een groot aantal demo opstellingen voor je klaarstaan met nieuwe handheld machines en aanbouwdelen voor o.a. minigraver, kniklader en landbouwtractor. Daarnaast kun je als je wilt de handen uit de mouwen steken en zelf een selectie uit het ruime assortiment grondboren en palenrammers testen. Daarbij hebben we onze uitgebreide range met brandstoftanks en waterwagens uitgestald staan. Ook hebben we een aantal professionals uit het werkveld gevraagd hun ervaringen en noviteiten te delen. Zo hebben we een stand van onder andere DS afrasteringen, Timmerman BV, ProLock en Postmaster.

Nieuwe producten

In de groen, agri- en verhuur sector is het de afgelopen periode flink aanpoten geweest. Nog nooit werden er zoveel werken en klussen binnen een bepaalde periode uitgevoerd als in de afgelopen tijd. Ook bij EuroGate International hebben we de afgelopen periode zeker niet stilgezeten. Met een tal van nieuwe én verbeterde producten op het gebied van grondboren en palenrammers hebben we ons assortiment uit weten te breiden en verder te professionaliseren. Door vernieuwde technieken en verbeterde ontwerpen toe te passen voor professioneel gebruik, wordt de klus sneller geklaard, worden er minder fouten gemaakt en houdt men de kosten laag.

Rhino SolarPro

Met de nieuwe SolarPro palenrammer van Rhino zet EuroGate International een geheel nieuwe wijze van palen slaan in de markt. Dit professionele aanbouwdeel, geschikt voor de meest voorkomende grondverzetmachines slaat met zo’n 1000 slagen per minuut een paal met een maximale lengte van 450 cm de grond in. Met een kracht tot 1.085 joule zijn palen tot maximaal 38 cm diameter geen enkel probleem voor deze krachtpatser. Tijdens onze open dag zul je kunnen zien dat de Rhino SolarPro uitblinkt in nauwkeurigheid. Met grote snelheid worden palen loodrecht de grond in gewerkt. Deze machines is zeer geschikt voor o.a. zonne-installaties, afrasteringen en wegenbouw. De mogelijkheden zijn eindeloos. Een zwaar project, ook op moeilijk terrein? Geen probleem voor de Rhino SolarPro.

Digga HALO range

Digga is onderhand een bekende naam op de markt als het gaat om hydraulische grondboren, maar met de nieuwe range boorkoppen, uitgevoerd met het HALO Alignment System tilt Digga haar producten naar een nog hoger niveau. Met het uitlijnsysteem dat zich in boorkop bevindt, geeft HALO de gebruiker, door het gebruik van een reeks LED’s aan of de boorkop recht gelijnd staat. Als de aandrijving vanuit zijn loodrechte positie beweegt, gaat een reeks rode en groene lampjes branden om de gebruiker moeiteloos te begeleiden naar een rechte stand. We demonstreren graag hoe je loodrecht boort zonder extra begeleiding van collega’s of waterpas. Door de rechte lijn, zijn er minder hoekaanpassingen en zijn gaten passender en gebruikt men minder beton. Daarbij geeft deze manier van werken minder tot geen zijdebelasting aan boor en boorkop.

Grootste voorraad en assortiment grondboren en palenrammers

EuroGate International blijft bezig het assortiment steeds verder te verbreden. Van handhei en kleine bollenboor tot de grote hydraulische aanbouwdelen voor landbouw- en bouwmachines. We hebben het hier écht over een compleet assortiment, veelal allemaal uit voorraad leverbaar. We beschikken over een eigen service- en onderhoudsafdeling in huis met de meest gangbare onderdelen van alle machines in het assortiment, rechtstreeks vanuit voorraad leverbaar. Daarbij is het mogelijk om een ruime selectie uit het assortiment te huren, voor een klus van bijvoorbeeld een dag, een week of zelfs een langere periode.

Dit alles willen we je graag laten zien en ervaren onder het genot van een hapje, een drankje en een prettige ambiance. Onze demo’s zijn doorlopend over de dag te bezichtigen en desgewenst kun je samen met een collega uit ons team de machines uitproberen en testen.

In verband met de geldende corona regels zouden we het
op prijs stellen om je vooraf aan te melden.
Hier vind je de link naar de website en het aanmeldformulier:
https://opendeurdagen.com

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details