Platform voor de tuin- en groenprofessional
Goupil G6 met dubbeldam zijbelader op vakbeurs transport compleet

Goupil G6 met dubbeldam zijbelader op vakbeurs transport compleet

Als resultaat van de samenwerking tussen Dubbeldam Groep en Goupil Nederland (Van Blitterswijk Eco-Mobiliteit B.V.) zijn we verheugd te kunnen aankondigen dat de eerste, 100% elektrische Goupil G6 met zijbelader voor het ledigen afvalcontainers, binnenkort in gebruik genomen gaat worden. Sinds een jaar werken Dubbeldam Groep en Goupil Nederland (Van Blitterswijk Eco-Mobiliteit B.V.) nauw samen om ultieme zero-emissie voertuigcombinaties te ontwikkelen. 

Dit unieke, duurzame voertuig is tot stand gekomen door uitvoerig overleg tussen eindgebruiker, carrosseriebouwer en importeur. Vrijwel alle wensen en eisen zijn verwerkt in dit compacte en lichte afvalinzamelvoertuig. Met name zero-emissie en lage aslast waren belangrijke punten. 

De nieuwe eigenaar, een grote gemeente in het midden van het land, heeft het voertuig beschikbaar gesteld om deze tijdens de vakbeurs Transport Compleet in de Evenementenhal in Gorinchem aan het grote publiek te tonen. Op de laatste dag van de drukbezochte vakbeurs zal de officiële, feestelijke overdracht aan de gebruiker plaatsvinden. 

Op 28, 29 & 30 september staat Dubbeldam Groep als exposant op Transport Compleet Gorinchem, waar ze u alles kunnen vertellen over duurzame carrosserie, schadeherstel elektrisch vervoer, zero-emissie en het one-stop-shop principe. U bent van harte uitgenodigd op stand G130 waar geïnteresseerden de nieuwe Goupil G6 kunnen aanschouwen. Meer informatie zal ter plaatse op verzoek worden verstrekt. 

Aanmelden voor de vakbeurs

Dubbeldam is al jaren actief in schadeherstel en carrosseriebouw voor bedrijfswagens in het zwaardere segment, bussen en trucks. Het bedrijf kent een breed aanbod in carrosserie, open en gesloten, al dan niet geconditioneerd, autolaadkranen en oprijwagens. Voor haar klanten in elektrisch vervoer levert Dubbeldam lichtgewicht carrosserie opbouw, want minder gewicht betekent immers meer CO2 neutraal. Daarbij worden 100% recyclebare materialen gebruikt. 

Van Blitterswijk Eco-Mobiliteit B.V. is al jarenlang dé exclusief importeur van Goupil in Nederland en beschikt over deskundige adviseurs op het gebied van duurzame mobiliteit, een eigen service & onderhoudsteam en een landelijk dealernetwerk. Met Goupil is de importeur marktleider in het segment Light Electric Vehicles (LEV) 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details