Platform voor de tuin- en groenprofessional
GreenMax B.V. neemt Green Guard B.V. over

GreenMax B.V. neemt Green Guard B.V. over

Op 11 januari is er een overeenstemming bereikt met de eigenaren van Green Guard B.V. over de overname.

Richting de markt zal er in de komende tijd niet veel veranderen en zal het persoonlijk contact onverminderd aandacht krijgen. Wel zullen de contact- en adresgegevens wijzigen. Eric van Oss, directeur van Greenmax: “Green Guard B.V. zal een zelfstandige entiteit binnen de groep blijven, en wordt gevestigd op onze locatie in Heeswijk-Dinther. Vanzelfsprekend zullen we wel kijken hoe we alle bedrijfsonderdelen zo effectief en goed mogelijk kunnen laten samenwerken”. Voor de klanten zal de wederzijdse input van kennis, optimalisatie van het assortiment en grotere slagkracht zo snel mogelijk zichtbaar moeten zijn.


Met de voortzetting van Green Guard B.V. zijn beide bedrijven extra actief op zoek naar innoverende, natuurlijke en duurzame oplossingen voor problemen in de groene sector. Steeds meer klanten weten Green Guard B.V. te vinden en het klantenbestand is in de afgelopen jaren dan ook flink gegroeid. Om verdere groei te kunnen realiseren én de bestaande service te kunnen garanderen is besloten tot verkoop van Green Guard B.V. Dat men hierbij uitgekomen is bij GreenMax is logisch gezien de vele raakvlakken.

Over GreenMax
Greenmax is een groothandel, producent en kennispartner en levert een totaalpakket aan producten specifiek voor de inrichting van plantvakken, openbare ruimte en de bescherming van de infrastructuur in de stedelijke omgeving. Tevens levert GreenMax aanverwante artikelen voor de inrichting van het stedelijk interieur. Zusterbedrijf TreeBuilders ontwikkelt, produceert en levert duurzame en innovatieve stedelijke ondergrondse oplossingen voor groeiplaatsen van stadsbomen en regenwaterbeheer. TreeBuilders biedt innovatieve oplossingen op maat voor internationale stedelijke projecten, zodat bomen goed samengaan met infrastructuur. Niet voor niets is de slogan ‘Connecting Green and Infrastructure’.

Over Green Guard B.V.
Green Guard B.V. is actief in het vinden van nieuwe verantwoorde oplossingen voor problemen in de groene sector, en biedt natuurlijke en innovatieve oplossingen voor boomverzorging, plaagpreventie, bodemverbetering, gazonoptimalisatie en plantversterking. De producten bestaan uitsluitend uit plantaardige bestanddelen die worden opgenomen door de bodem en de wortels, waarmee het zelfregulerend vermogen van de bodem en de weerbaarheid van de bomen en planten wordt versterkt.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details