Platform voor de tuin- en groenprofessional
Gregor Grootjans, productspecialist bij JCB Benelux

Gregor Grootjans, productspecialist bij JCB Benelux

Volgens productspecialist Gregor Grootjans van JCB Benelux is één van de belangrijkste doelstellingen van moederbedrijf JC Bamford een antwoord vinden op de vraag: hoe kunnen we in deze wereld groener zijn? Een ontwikkeling die hiertoe zeker een positieve bijdrage levert: elektrisch aangedreven machines.

Emissievrij krijgt tegenwoordig veel aandacht. Grootjans: “Bij aanbestedingen voor groen- en grondwerkzaamheden in een stad is het zelfs vereist. Wij bieden een antwoord met ons assortiment aan elektrische voertuigen zoals een verreiker, dumper, hoogwerker, minigraver of teletruck. Overigens was ik eerst sceptisch: elektrisch? Als je erop stapt en het maakt geen lawaai, dan zal het wel niks zijn. Inmiddels weet ik beter.” 

Snellader voor alle e-tech machines

Als productspecialist reist Grootjans 25 tot 30 keer per jaar naar Engeland. “Ik ben die criticaster die vooral eerlijk en direct is. Maar ik voel me gewaardeerd, ook als ik aangeef dat een product nog niet goed genoeg is, dat het verbetering behoeft. JC Bamford wil daarmee voorop lopen en ze weten uit ervaring dat als een product in Nederland en Scandinavië aanslaat, de rest volgt.” 

In het kader van duurzaamheid is een snellader ontwikkeld. “Compatibel met onze huidige en toekomstige elektrische modellen. Het is een externe oplossing om langer te kunnen werken met elektrische aangedreven machines. Bij veel van die ontwikkelingen ben ik betrokken. In combinatie met mijn ideeën en die van onze klanten levert het mooie en duurzame producten op. Morgen op bezoek bij een boer, overmorgen bij een bouwfirma en volgende week weer naar Engeland.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details