Platform voor de tuin- en groenprofessional
GTM Professional introduceert dumper met uitwisselbaar rupsonderstel

GTM Professional introduceert dumper met uitwisselbaar rupsonderstel

Deze lente zet GTM Professional een unieke dumper met hydraulisch kiepsysteem in de markt. De nieuwe GTRD500 is namelijk uitwisselbaar met de rups aangedreven houtversnipperaars van de machinefabrikant. Dat maakt het dus mogelijk om een 1300R of 1800R om te bouwen tot dumper én vice versa. De GTRD500 heeft een laadvermogen van 500 kg en is beschikbaar met Loncin of Honda motor. De complete dumper is verkrijgbaar vanaf €4.495 inclusief BTW via het uitgebreide dealernetwerk van GTM Professional.

De multi-inzetbare GTRD500 is ontwikkeld voor boomverzorgers en hoveniers om houtsnippers, boomstammen, straatwerk of ander zwaar materiaal te verplaatsen op de werkplek. Het rupsonderstel is gelijk aan de 1300R en 1800R houtversnipperaars van GTM Professional. Dat betekent dat deze zelfrijdende machine wordt verplaatst met een maximale snelheid van 4.5 km/u, met 3 versnellingen vooruit en 1 achteruit. De 18 cm brede rupsbanden zijn ideaal voor drassig of ruw terrein.

Ben je al in het bezit van een GTM houtversnipperaar op rupsbanden en wil je deze opbouwen tot dumper? Dat kan met een speciale transformatie set van €1.495. Deze set bestaat uit een kiepbak en hydrokit. Na de installatie van de hydrokit is het wisselen tussen de houtversnipperaar en dumper op het rupsonderstel zeer eenvoudig. Met slechts één sleutel en een hijswerktuig kun je de machine binnen 15 minuten ombouwen.

Ook zijn de houtversnipperaar onderdelen los verkrijgbaar bij GTM Professional. Ben je dus geïnteresseerd in deze dumper, maar zou je in de toekomst ook een houtversnipperaar kunnen gebruiken, dan is dat mogelijk. In tegenstelling tot de aanschaf van een aparte dumper en houtversnipperaar, bespaar je met dit uitwisselbare systeem dus op je budget, opslagruimte én machineonderhoud.

Kijk op www.gtmprofessional.com voor meer informatie en het vinden van een dealer in de buurt.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details