Platform voor de tuin- en groenprofessional
Hét kennis- en netwerkmomentvan het jaar voor de groene sector
Op de beurs komen alle aspecten van de groene sector samen.

Hét kennis- en netwerkmomentvan het jaar voor de groene sector

Ruimte voor zowel startups als voor grote exposanten

De Groene Sector Vakbeurs is een plek waar alles en iedereen in de groene sector ieder jaar weer samenkomt. Sanne de Vries, accountmanager van De Groene Sector Vakbeurs bij Easyfairs Nederland, vertelt waar ze allemaal mee bezig is voor de editie van 2024 en welke uitdagingen haar werk zo interessant maken.

Op de beursvloer is ruimte voor zowel startups als voor grote exposanten die hun relaties willen zien.

De Groene Sector Vakbeurs is een van de vele beurzen die Easyfairs organiseert. In Evenementhal Harderberg vindt ook komende januari de beurs weer plaats. De Vries is als accountmanager niet alleen verantwoordelijk voor het volkrijgen van de beursvloer, maar ze vervult ook een adviserende rol. Ze kijkt samen met exposanten naar alle aspecten van de beursdeelname, om hier alles uit te halen.

Het kennis- en netwerkmoment van het jaar

Ook in 2024 vindt de driedaagse beurs voor de groene branche weer in januari plaats. “Het is het begin van het jaar, waardoor de beurs hét netwerkmoment van het jaar is voor de groene sector”, vertelt de Vries. Op de beurs komen alle aspecten van de groene sector samen. Op de beursvloer is ruimte voor zowel startups als voor grote exposanten die hun relaties willen zien. 

Met meer dan 300 exposanten kun je voor alles bij De Groene Sector Vakbeurs terecht. Van machines voor tuin- en parkverbouwing tot alles voor boomkwekerijen en opleidingen en scholing. “We geven alle bedrijven de ruimte om zichzelf te presenteren. De combinatie tussen startende en gevestigde bedrijven maakt het voor bezoekers ook interessant”

“We proberen antwoord te geven op de vraag waar een hovenier ’s nachts van wakker ligt”, vertelt de Vries. De groene sector heeft de afgelopen jaren heel wat veranderingen doorgemaakt. “Ieder jaar stellen we de vraag: wat leeft er op de markt? Alles moet tegenwoordig duurzamer en klimaat-neutraler Voor professionals is het daarom belangrijk om antwoord te krijgen op vragen rondom die onderwerpen.” De grote onderwerpen zoals klimaat, duurzaamheid en circulair ondernemen komen aan bod in verschillende kennissessies die De Groene Vakbeurs ook organiseert.

De driedaagse beurs voor de groene branche.

Innovatief en relevant

De beurs streeft naar de ideale beleving voor exposanten én bezoekers. De Groene Sector Vakbeurs gaat ook in deze beleving met de tijd mee, bijvoorbeeld door het EasyGo-systeem te gebruiken. De bezoeker kan met de bezoekerspas, die beschikt over een NFC chip, bij een exposant informatie opvragen die zij vervolgens digitaal toegestuurd krijgen aan het einde van de beurs. Voor exposanten levert dit ook nuttige informatie op over hun klanten en doelgroep. “Zo slaan we twee vliegen in één klap. Voor bezoekers maken we het nog makkelijker om de juiste informatie te ontvangen, die ze thuis ook nog eens rustig kunnen doorlezen. En de exposanten krijgen meer inzicht in wie er interesse heeft in hun producten of diensten.”

“Het EasyGo pakket is een integraal onderdeel van deelname aan de beurs.”

Het EasyGo pakket gaat voor de exposanten nog een stukje verder dan alleen het gebruik van de bezoekerspas. “Het EasyGo pakket is een integraal onderdeel van deelname aan de beurs. Het hele jaar door zijn ze via onze website zichtbaar in alle denkbare communicatie kanalen, zowel voor, tijdens als na de beurs”. “Ook krijgen exposanten de kans om hun innovatieve producten of diensten nog meer aan het licht te brengen. Waarmee ze vervolgens kans maken op de Innovatie Award die wordt uitgereikt door een onafhankelijke jury”. ”Op deze manier willen we alle actuele onderwerpen blijven aansnijden op de Groene Sector Vakbeurs.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details