Platform voor de tuin- en groenprofessional
‘Het perfecte accent voor iedere tuin’
Het natuurlijke, warme witte licht van in-lite geeft bloemenperken extra kleur en accentueert ornamenten in de tuin.

‘Het perfecte accent voor iedere tuin’

Dimbaar in een handomdraai

Slimme verlichting moet voor iedereen beschikbaar zijn. Buiten én binnen. Daarom introduceert in-lite SMART, de verlichting die ervoor zorgt dat je ’s avonds uitkijkt over kleurrijke bloemperken, hoge bomen en ander groen. Een prachtige lichtervaring, voor elke tuin. 

Spectaculaire tuinverlichting is niet alleen mooi om te zien, je kunt het ook gebruiken om je tuin voor jezelf en je gasten veiliger te maken.

Het natuurlijke, warme witte licht van in-lite geeft bloemenperken extra kleur en accentueert ornamenten in de tuin. Dankzij de smart-armaturen van in-lite dim je in een handomdraai de verlichting in je tuin. Zo creëer je bij elke gelegenheid de perfecte sfeer met behulp van je tuinverlichting.

De in-lite SMART TONE-armaturen voegen daar nog een extra dimensie aan toe: kleur. Via de kleurencirkel in de app pas je de verlichting eenvoudig aan en geef je de tuin een persoonlijke touch. Daarnaast dim je de verlichting met een simpele slider in de app. Wat je gewend bent van je slimme verlichting binnen, brengt in-lite voor je naar buiten.

Het wordt steeds eenvoudiger om je favoriete apparaten te bedienen.

Precies zoals jij het wilt

Je kunt de verlichting dus dimmen en de kleur veranderen, maar dat is niet alles. De smart-armaturen kun je individueel instellen, of in groepen indelen. Vervolgens kun je met de instellingen spelen. Feller licht? Of de kleur in een keer aanpassen voor een hele groep? Het kan allemaal! Zo creëer je een schouwspel van licht in je tuin.

Slimme apparatuur is in opkomst. Google Home, smartwatches, slimme koelkasten: het wordt steeds eenvoudiger om je favoriete apparaten te bedienen. Met de SMART BRIDGE van in-lite kun je nu ook je slimme buitenverlichting koppelen aan een home-systeem, zoals dat van Google. Dat betekent dat je vanaf de bank, of als je met een vol dienblad loopt, met een simpel commando je tuin opvrolijkt met licht: “Hey in-lite, zet de tuinverlichting aan!”

Met de SMART MOVE gaat de verlichting van je opstapje automatisch aan bij het langslopen.

Verlichting zonder zorgen

Spectaculaire tuinverlichting is niet alleen mooi om te zien, je kunt het ook gebruiken om je tuin voor jezelf en je gasten veiliger te maken. Met een goed verlicht opstapje voorkom je bijvoorbeeld dat iemand struikelt. Daarnaast betekent een verlichte oprit dat je eenvoudig inparkeert met goed zicht. En ook schrikt heldere verlichting ongenode gasten af. 

De smart buitenverlichting van in-lite kan op afstand aan of uit gezet worden. Daarnaast kan het licht feller gemaakt worden met de dim slider in de in-lite app. Met de draadloze bewegingssensor SMART MOVE gaat de tuinverlichting automatisch aan bij het langslopen of langsrijden. Zo zie je altijd voldoende en loop je veilig naar je voordeur! Ook kun je met de in-lite app de tijd instellen dat de verlichting aangaat nadat er beweging is geconstateerd. Hiermee blijft je buitenverlichting niet onnodig lang aanstaan. En wordt het ook nog duurzamer.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details