Platform voor de tuin- en groenprofessional
Hoogwaardige sierbestrating in een handomdraai op maat
PRO3 Scoria Brick keramische tegels.

Hoogwaardige sierbestrating in een handomdraai op maat

Tuinen zijn pas echt compleet met accessoires, zoals tuinverlichting en bloembakken

Je tuin opknappen om er een sfeervol geheel van te maken? Met de sierbestrating van Stone base is dat geen probleem. Stone base is al sinds 1996 specialist in sierbestrating. Naar welk soort bestratingsmateriaal je ook op zoek bent: Stone base heeft het. Erwin Swanenberg, directeur en eigenaar van Stone base, vertelt: “We hebben een breed assortiment tuin- en bestratingstegels van natuursteen en keramiek tot andere hoogwaardige materialen. We geven advies van begin tot eind en in onze eigen zagerij maken we tegels in een handomdraai op maat”

Naast de passie die ze bij Stone base hebben voor tuin- en buitentegels, verkopen ze ook andere tuinbenodigdheden. “Tuinen zijn pas echt compleet met accessoires, zoals tuinverlichting en bloembakken. En ben je als hovenier op zoek naar afwerkingsmateriaal zoals ophoogzand en siergrind? Ook dat hebben we!”

Krachtig keramiek

De meest geliefde tegelsoorten van dit moment? Dat zijn volgens Swanenberg keramiek en natuursteen. “Keramische tegels zijn niet alleen erg makkelijk te verwerken, maar ze zijn ook nog eens licht in gewicht. Neem bijvoorbeeld onze SOLIDO CERAMICA-serie: solide terrastegels van 3 centimeter met een natuurlijke uitstraling. Ook voor opritten zijn de tegels uit deze serie geschikt. Ze hebben namelijk een hoge drukbestendigheid. En dat in maar liefst vijf formaten. Ideaal voor vele toepassingen dus.”

Belgisch hardsteen KlinkStone.

Op zoek naar een keramische tegel die geschikt is voor zware belasting? Zoals bijvoorbeeld opritten en openbare ruimten? “Daar komt onze PRO5-tegel om de hoek kijken”, vertelt Swanenberg. “Deze dikke, massieve tegels bieden veel toepassingsmogelijkheden dankzij de geprinte, lange zijkanten. Van zwembadranden tot afdekranden: het kan allemaal.”

Natuurlijk natuursteen

Maar ook natuursteen blijft goed meelopen en gebruik je op veel manieren: van terraswerk tot de oprit. “Op zoek naar klinkers die sfeer geven en voor een verrassend contrast zorgen? Kies dan eens voor Belgisch hardsteen KlinkStone. Deze mooie Belgische hardsteen klinkers zijn licht getrommeld en geven nog meer sfeer aan bijvoorbeeld kastelen en boerderijen. De klinkers kunnen verwerkt worden met zowel de smalle, als de brede kant naar boven.”

Of ga je toch liever voor natuursteen tuintegels? Swanenberg vertelt vol passie: “Onze Sevilla Gris tegels hebben een prachtige, natuurlijke uitstraling. Het is een kwartsiet zandsteen en heeft een vlak, maar onregelmatig oppervlak. Deze tegel van 4 tot 6 centimeter steelt de show op ieder terras.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details