Platform voor de tuin- en groenprofessional
Keramische tegels uit 3 cm dik massief materiaal

Keramische tegels uit 3 cm dik massief materiaal

Ceramaxx tegels bestaan uit 3 cm massief, keramisch materiaal. Deze tegels hebben een extreem hoge buig-, trek- en druksterkte. Een extra voordeel van 3 cm dikke keramische tegels t.o.v. 2 cm dikke tegels is dat deze ook ‘los’ verwerkt kunnen worden. De drukbelasting van deze tegels is zo groot, dat ook bij een correcte verwerking in split of stabilisatie een langdurig stabiel resultaat gegarandeerd kan worden

Ceramaxx Amazonia in de kleur Walnut.

Maar Ceramaxx is meer dan dat, véél meer. Ceramaxx ontketent een revolutie in de bestratingswereld, die tot voor kort werd gedomineerd door beton- en kleiklinkers, omdat het niet alleen voor terrassen maar ook geschikt is voor opritten. Ceramaxx tegels hebben een enorme draagkracht, waardoor ze bij een juiste verwerking ook geschikt zijn voor opritten. Deze draagkracht is vele malen sterker dan 6 cm beton of tegels die bestaan uit een gelijmde keramische tegel op een betonnen ondergrond. 

Ceramaxx Blue de Soignis in de kleur Gris.

Niet alleen op technisch vlak zijn Ceramaxx tegels uitblinkers in hun klasse. Het is namelijk het enige merk dat nauwkeurige afstandhouders op haar tegels monteert. Hierdoor is het plaatsen van de tegels niet alleen eenvoudiger maar ook een stuk sneller. Daarnaast voorkomen de afstandhouders beschadigingen en zorgen ze ook nog eens voor een betere opsluiting van het vloerpakket. Keramische tegels in het algemeen – en dus ook van Ceramaxx – zijn kleurvast en de kleur zal in de loop der tijd dus ook nauwelijks veranderen. Omdat er een zeer resistent glazuur is gebruikt, zijn de tegels krasvast en uitstekend bestand tegen verontreinigingen.

Ceramaxx tegels hebben een enorme draagkracht, waardoor ze bij een juiste verwerking ook geschikt zijn voor opritten.

De meeste eigenschappen van 3 cm keramische tegels, zijn gelijk aan die van 2 cm dikke tegels. Daarbij moet u met name denken aan duurzaamheid en gebruiksgemak. Door de revolutie in digitale druktechnieken is het daarnaast mogelijk geworden om designs te ontwikkelen die haast niet meer van de originele materialen te onderscheiden zijn. Natuursteen, beton of hout, het is allemaal mogelijk. Ook zijn ze verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Alle Ceramaxx tegels zijn gerectificeerd en daardoor zeer maatvast. Hierdoor zal na verwerking een zeer strak voegenspel ontstaan.

✓ Verwerking in zand of split
✓ Stabilisatie of in de monokorn
✓ 3 cm – 100% keramiek 
✓ Meerdere soorten voegen mogelijk
✓ Onderhoudsvriendelijk
✓ 6 keer sterker dan 3+1 cm
✓ Ook geschikt voor opritten
✓ Stroef en veilig: R11
✓ Enorme draagkracht
✓ Inclusief afstandhouders 
✓ In vele mate verkrijgbaar  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details