Platform voor de tuin- en groenprofessional
Krachtig, elektrisch werkmansvoertuig
De Polaris Sportsman.

Krachtig, elektrisch werkmansvoertuig

‘Investering is snel terugverdiend’

Jeegee zet op de Groene Sector Vakbeurs de voertuigen van Polaris in de spotlight. Die zijn zeer geschikt voor groenprofessionals, met name op grote terreinen als voetbalvelden en golfbanen. Recent werd er ook een elektrische variant geïntroduceerd.

De Ranger XP Kinetic.

Jeegee heeft met Polaris utilityvoertuigen twee sectoren: LandbouwMechanisatie en Tuin&Park, vertelt salesmanager Niels van Rijn. “De Groene Sector Vakbeurs biedt ons de mogelijkheid om hoveniers, stadsparkbeheerders en beheerders van golfbanen kennis te laten maken met Polaris. Met name met het ultieme werkmansvoertuig de Polaris Ranger. Die is beschikbaar met drie typen motoren: diesel, benzine en volledig elektrisch. Voor de beurs ligt de focus op de elektrische variant, ons geheel nieuwe model voor 2024: de Ranger XP Kinetic. Er zijn twee uitvoeringen: Premium is op dit moment al leverbaar, komende zomer brengen we de Ultimate op de markt, die heeft een dubbel accupakket.”

De Polaris Ranger XP Kinetic heeft een kiepbare achterbak en een éénwielaandrijving (Versatrac), waardoor de bestuurder een korte draai kan maken zonder het gras te beschadigen.

Van Europese makelij

Het voertuig wordt in Europa geproduceerd en is sinds november 2023 verkrijgbaar bij de Europese dealers. Van Rijn: “Er is geen vergelijkbaar voertuig van een ander merk met zo veel vermogen en zo’n hoog koppel. Vanwege de gebruikte materialen en toegepaste technologie is het een kwalitatief hoogwaardig product.” 

Marketingmanager Ron Betist vult aan: “We zien dat er veel interesse is voor deze elektrische versie. Zeker omdat er vanuit de overheid druk is om over te stappen op elektrische voertuigen. Deze Ranger is wellicht wat duurder in aanschaf, maar door de goede kwaliteit en lange levensduur is die investering snel terugverdiend. Daarbij zijn bij een elektrische machine de onderhoudskosten veel lager.”
Naast de Ranger XP Kinetic staat ook de utiliteitsquad Polaris Sportsman in de stand van Jeegee op de Groene Sector Vakbeurs. Op de website van Polaris is een overzicht van alle dealers te vinden.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details