Platform voor de tuin- en groenprofessional
Lightpro toont nieuwe ontwikkelingen op de Groene Sector Vakbeurs
Met Lightpro 12V lampen creëer je sfeer in je tuin.

Lightpro toont nieuwe ontwikkelingen op de Groene Sector Vakbeurs

Het is inmiddels een bekend en beproefd concept. Met de Lightpro led-armaturen en de kabels en stekkers kun je een tuin fantastisch uitlichten. Als hovenier leg je het complete systeem in een handomdraai zelf aan vanwege de veilige laagspanning. De vraag naar SMART tuinverlichting stijgt en Lightpro speelt daar verder op in met nieuwe lampen en een groter slimme-armaturen-assortiment.

De Oberon Hi is één van de hardlopers binnen het assortiment van Lightpro.

Een snel groeiend aantal hoveniers kiest Lightpro als merk voor de aanleg van veilige tuinverlichting. Daarom heeft Lightpro wederom de Groene Sector Vakbeurs uitgekozen om het contact met de groenprofessionals verder te intensiveren. Op deze goed bezochte beurs toont men allerlei nieuwe ontwikkelingen waarvan we er hier enkele de revue laten passeren. Wendy Beukers, Manager marketing en communicatie, praat ons bij: “We zien dat steeds meer mensen hun buitenverlichting willen bedienen vanuit hun luie stoel, binnen in hun lekker warme woonkamer. Met ons SMART systeem spelen we hier op in. Wat is er dan makkelijker om je led-verlichting met een app te kunnen bedienen? We gaan binnenkort ons assortiment uitbreiden met WiFi-gestuurde lampen. Door middel van een bridge wordt de weg vrijgemaakt om onze Lightpro armaturen te integreren met andere smart-platformen. Onze meest populaire lampen, de Castor en de Oberon, zullen binnenkort ook in een SMART-versie beschikbaar zijn.”

De Lightpro Tiga DL: Klein armatuur met groots effect’.

Nieuw type lamp

Qua nieuwe producten introduceert Lightpro iets kleins met een grote impact: de Tiga DL. Deze lamp is klein van stuk, maar heeft een groot effect. Dit armatuur plaats je eenvoudig als downlighter langs een pad en is nauwelijks zichtbaar tussen beplanting. Ook kan de Tiga DL als wandlamp gebruikt worden en creëer je hiermee eenvoudig diepte in de tuin.

Ondanks dat men bij Lightpro continu werkt aan nieuw producten, mogen we de bestaande voordelen van hun merk zeker niet onvermeld laten. Het is, en blijft vooral, een erg veilig en makkelijk te installeren systeem. Elke hovenier kan het helemaal zelf aanleggen waardoor je dus geen elektricien hoeft in te schakelen. Lightpro heeft een erg groot assortiment lampen van uitstekende kwaliteit. Denk daarbij aan wandlampen, staande lampen, spots, uplights en decklights. De armaturen worden met elkaar (en de voeding) verbonden middels de connectoren. Met deze bekroonde connector sluit je alle lampen eenvoudig, snel en probleemloos aan.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details