Platform voor de tuin- en groenprofessional

Archieven

Verkoopmedewerker Poel Veghel

Poel
Lees het gehele artikel

Verkoopmedewerker Poel Tuinmachines Veghel

Dankzij groei van onze werkzaamheden in Veghel zijn wij op zoek naar een nieuwe collega. Hoewel de titel anders doet vermoeden zoeken we eigenijk geen verkoper maar een aankoopbegeleider.

Dankzij jouw werk zien onze klanten door de bomen het bos weer. Je deelt als aankoopbegeleider jouw specialistische kennis over onze oplossingen. Kennis die de klanten gebruiken om de beste keuze te maken. Je begeleidt klanten vanaf advisering tot en met de aflevering. Zo kan jij samen met Poel tuinmachines blijven groeien.

Wat verwachten we van een aankoopbegeleider?
Service met een glimlach! Je wilt graag tussen de 32 en 40 uur per week werken en vindt het geen probleem om een keer op zaterdag te werken (tegen gunstige voorwaarden). In deze rol overtref je de verwachtingen van de klant door de beste service te verlenen en passende kwaliteitsproducten aan te bieden. En dat in de mooiste STIHL-showroom van Nederland!
In deze functie pak je verantwoordelijkheid bij het:

• Begeleiden tot aankoop van tuin- en parkmachines, accessoires en beschermende kleding.
• Opbouwen van kennis over het productaanbod.
• Up-to-date houden van de inkoop van onze goederen.
• Correct afhandelen en verwerken van inkomende goederen en machines.
• Opstellen van offertes

Bij Poel Veghel laat jij jouw commerciële talenten uitblinken door klantvriendelijkheid te combineren met specialistische kennis over onze producten en diensten. Dankzij jouw inlevingsvermogen weet je precies hoe je verbinding met de klant creëert. Ook ben je niet te beroerd om je handen uit de mouwen te steken. Je maakt het pakket compleet met:
• Een servicegericht-werk- en -denkniveau (MBO+).
• Kennis van standaard computerprogramma’s, denk aan Outlook, Word en Excel.
• Creatief commercieel talent

Wat bieden we?
Vanzelfsprekend bieden we goed prima salaris waarbij wij rekening houden met opgedane kennis en ervaring. Elke werknemer werkt binnen een eigen functiekader en wordt beloond op basis van CAO + aanvullende taken/verantwoordelijkheden. Collega’s in vergelijkbare functies verdienen tussen de €2.000 en €2.800 bruto per maand op basis van 40 uur.
??• Een werkplek binnen een stabiel groeiend 2e generatie familiebedrijf. ?
• Een aanstelling voor 32 tot 40 uur
?• Opleidingsmogelijkheden?
• CAO Technische Groothandel
?• Doorgroeimogelijkheden?• Personeelskorting

Wie is Poel tuinmachines Veghel?
Voor hoogwaardige producten voor de tuin- en parkbranche, boomverzorging en bosbouw ben je bij Poel Veghel op het juiste adres. Met vestigingen in Amsterdam (Baambrugge), Apeldoorn en Veghel leveren we nieuwe en gebruikte machines en aanverwante producten. Dit doen we altijd met de beste service. Ook goed om te weten: wij zijn dealer van STIHL en Makita en importeur van Pfanner veiligheidskleding en Protos veiligheidshelmen. Kortom, we hebben alles in huis.

Je versterkt het team in onze jongste vestiging te Veghel. Je werkt daar samen met enthousiaste professionals die (bijna) alles weten over het groene vakgebied. Hier krijg je vrijheid en vertrouwen om jouw rol zo goed mogelijk uit te voeren. Samen laten we zo de organisatie nóg verder groeien. Hou jij van structuur en vind je het leuk om samen met de teamleden topprestaties neer te zetten dan hebben wij een prachtige functie met uitzicht op doorgroeimogelijkheden voor je!

Meer informatie?
Johan van der Wielen, vestigingsmanager Poel Veghel vertelt je graag meer over deze functie. Je kan hem bereiken via johan@poelonline.nl, of 0413-430 530. Kijk je liever niet de kat uit de boom en onderneem je graag direct actie? Solliciteer dan direct door jouw reactie en cv te sturen via solliciteren@poelonline.nl. Je ontvangt dan snel een eerste reactie. Zijn wij net zo enthousiast? Dan plannen we graag een kennismakingsgesprek. Dit kan ook eventueel in de avond, of op een zaterdag.

Monteur Poel Veghel

Poel
Lees het gehele artikel

Reparatie zoekt monteur!
Wegens een toenemende groei bij de service-afdeling van Poel Veghel zijn wij op zoek naar een nieuwe collega voor de vacature:vacature monteur Poel tuinmachines Veghel

Herstelheld(in) tuin- en parkmachines te Veghel

Als herstelheld(in) bij Poel repareer en keur je de tuin en park machines van onze klanten en ons eigen lease-machinepark. Elke dag werk je aan andere typen en soorten machines. Binnen onze werkplaats krijg je de kans om je volledig te specialiseren. Wordt jij de herstelheld die ons serviceteam verder laat groeien? Lees dan verder en reageer!

Wat verwachten we van een herstelheld tuin- en parkmachines?
Service met een glimlach! Je wil graag tussen de 32 en 40 uur per week werken en vindt het geen probleem om een keer op zaterdag te werken (tegen gunstige voorwaarden). Samen met het service team zorg jij ervoor dat de reparaties dagelijks afgerond zijn waardoor klanten de machine snel weer kunnen gebruiken.

– Je beschikt over MBO werk- en denkniveau en hebt bij voorkeur een technische achtergrond;
– Je wilt graag meer leren over tuin- en parkmachines;
– Je wilt graag werken in een leuk en sociaal team.

Wat bieden we?
Een gespecialiseerde werkplaats met top gereedschappen en ruime werkplekken. Als monteur heb je een eigen werkbank met gereedschappen, een laptop met alle bouwtekeningen, direct toegang tot het eigen onderdelenmagazijn, de slijpruimte en wasplaats. Daarnaast ben je onderdeel van het totale Poel team dat uit 40 personen bestaat. Vanzelfsprekend bieden we een prima salaris waarbij wij rekening houden met opgedane kennis en ervaring. Elke werknemer werkt binnen een eigen functiekader en wordt beloond op basis van CAO + aanvullende taken/verantwoordelijkheden. Collega’s in soortgelijke posities ontvangen een salaris tussen de €2000 en €2800 bruto per maand.

– Opleidingsmogelijkheden (zowel intern en extern);
– Vrijheid en vertrouwen ervaren binnen een gezellig en groeiend team;
– Doorgroeimogelijkheden.en binnen een gezellig en groeiend team;
– Doorgroeimogelijkheden.

Wie is Poel Veghel?
Voor hoogwaardige producten voor de tuin- en park branche, boomverzorging en bosbouw ben je bij Poel Veghel op het juiste adres. Met vestigingen in Apeldoorn, Amsterdam (Baambrugge) en Veghel leveren we nieuwe en gebruikte machines en aanverwante producten. Dit doen we altijd met de beste service. Ook goed om te weten: wij zijn dealer van STIHL en Makita en importeur van Pfanner veiligheidskleding en Protos veiligheidshelmen. Kortom, we hebben alles in huis.

Je versterkt het team in op onze jongste vestiging Veghel. Daar werken stuk voor stuk enthousiaste professionals die alles weten over ons groene vakgebied. Hier krijg je vrijheid en vertrouwen om jouw rol zo goed mogelijk uit te voeren. Samen maken wij ons hard om de organisatie nóg verder te laten groeien. Ben jij de herstelheld die wij zoeken en vind je het leuk om samen met de teamleden topprestaties neer te leggen dan hebben wij een prachtige functie met doorgroeimogelijkheden voor je!

Meer informatie?
Johan van der Wielen (vestigingsmanager) vertelt je graag meer over deze functie. Je kan hem bereiken via johan@poelonline.nl of 06-50878859. Kijk je liever niet de kat uit de boom en onderneem je graag direct actie? Stuur jouw reactie en CV naar solliciteren@poelonline.nl.

Zijn wij enthousiast over jouw sollicitatie? Dan plannen we graag een kennismakingsgesprek op korte termijn. Dit kan ook eventueel in de avond of op een zaterdag.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Productspecialist Poel Safety Veghel

Poel
Lees het gehele artikel

Heb jij kennis over de risico’s van het veilig werken op hoogte? En wil je die kennis graag delen met onze klanten?

Inleiding
Jij bent het vriendelijke gezicht voor klanten die de Safety afdeling in Veghel bezoeken. Dankzij jouw werk gaan onze klanten met de juiste producten aan de slag en beschikken ze over de juiste middelen om veilig (op hoogte) te werken. Door jouw advies over de verschillende specialistische producten maken klanten de juiste keuze. Jij zorgt er samen met collega’s voor dat onze klanten veilig kunnen werken. Wil jij samen met Poel Veghel groeien en zelf doorgroeien naar teamleider, lees dan verder!

Wat wordt jouw taak?
Service met een glimlach! Jij wil graag tussen de 32 en 40 uur per week werken, beantwoordt graag vragen en je begeleidt klanten tot de juiste aankoop in onze showroom.

In deze rol overtref je de klantverwachtingen door persoonlijke service te verlenen en passende oplossingen aan te bieden. Van een complete klimuitrusting voor een boomverzorger tot veiligheidsschoenen voor een podiumbouwer. Jij informeert onze relaties over onze diensten waarmee ze veilig kunnen werken. Als gezicht van Poel Safety moet je soms snel schakelen.

In deze functie:
– Verwerk je bestellingen
– Adviseer je onze klanten (telefonisch, in de winkel, of per e-mail)
– Werk je aanvragen en opdrachten uit tot orders
– Beheer je de showroom (inrichten/aanvullen)
– Ontwikkel jij je tot zelfstandig keurmeester PBM’s en klimmaterialen.

Wat vragen we?
Bij Poel Safety laat jij jouw communicatieve en commerciële talenten uitblinken door klantvriendelijkheid te combineren met specialistische kennis over onze klantoplossingen. Je weet precies hoe je verbinding met onze relaties creëert door persoonlijk contact en inlevingsvermogen.
Je maakt het pakket compleet met:
• Een servicegericht MBO+ werk- en -denkniveau.
• >3 jaar werkervaring
• Kennis van standaard computerprogramma’s, denk aan Outlook, Word en Excel.
• Ervaring als boomverzorger of industrieel klimmer is een pre
• Goede contactuele eigenschappen en inlevingsvermogen

Wat bieden wij jou?
Vanzelfsprekend bieden we een passend salaris waarbij wij rekening houden met opgedane kennis en ervaring. Elke werknemer werkt binnen een eigen functiekader en wordt beloond op basis van CAO + aanvullende taken/verantwoordelijkheden. Collega’s in vergelijkbare functies verdienen tussen de €2.200 en €2.800 bruto per maand op basis van 40 uur

• Een werkplek binnen een stabiel groeiend 2e generatie familiebedrijf.
• Een aanstelling voor 32 tot 40 uur
• Opleidingsmogelijkheden
• CAO Technische Groothandel
• Doorgroeimogelijkheden naar teamleider
• Personeelskorting

Wie is Poel?
Poel is een stabiel groeiend bedrijf die hoogwaardige producten voor de tuin- en park branche, boomverzorging en bosbouw aanbiedt. Met vestigingen in Apeldoorn, Amsterdam (Baambrugge) en Veghel leveren we PBM’s, klimartikelen, nieuwe en gebruikte machines en aanverwante producten. Dit doen we altijd met de beste service.

Je versterkt het team in en op onze vestiging in Veghel. Samen maken wij ons hard om de organisatie nóg verder te laten groeien. Ben jij het Safety talent die wij zoeken en vind je het leuk om samen met de andere teamleden topprestaties neer te zetten, dan hebben wij een prachtige functie voor je!

Meer weten, of solliciteren?
Wil jij 32-40 uur bij ons komen werken en de volgende stap in je carrière zetten? Robert Steenwoerd (Afdelingsmanager Safety) vertelt je er graag meer over. Je kan hem bereiken via Robert@poelsafety.nl of 06 25 76 79 99. Onderneem jij graag direct actie? Solliciteer dan direct!

Acquisitie
Bij Poel houden we van open en directe communicatie. We besparen bureaus dan ook graag de moeite om een kandidaat voor te stellen. Ongevraagde cv’s worden door ons behandeld als directe sollicitaties.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details