Platform voor de tuin- en groenprofessional
Producten

Machines4Green importeur Timan werktuigdragers

23 juni 2021 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Bemande werktuigdragers

De werktuigdragers van Timan kenmerken zich door hun zwevende chassis, lage geluidsniveau en unieke bedieningscomfort. Dat maakt het dagelijks werk voor de bestuurder comfortabel. Er is een omvangrijk programma van aanbouwdelenwaardoor de machines jaarrond inzetbaar zijn. Zo is er de effectieve zuig-veegmachine, de onkruidborstel en zijn diverse maaidekken leverbaar. Snelle en eenvoudige omschakeling zonder gereedschap, tussen alle apparaten. De markt van multi-inzetbare werktuigdragers is sterk groeiende in Nederland en Timan past in de top van het pakket dat op de markt wordt aangeboden.

Radiografische werktuigdragers

En dat is voor Machines4Green geen onbekend terrein. Met Timan voegt het bedrijf een 4de merk toe aan haar pakket. “We hebben een mooi pakket aan wiel aangedreven machines van Spider en Raymo Electric, aangevuld met de zwaardere rupsmachines van GreenClimber. We hadden voor de sterk groeiende markt van zonneparken maaien nog behoefte aan een lage klepelmaaier”. Dit voorjaar kon er pas laat gemaaid worden omdat het te nat was. Op veel plaatsen stond het gras zo hoog dat een klepelmaaier noodzakelijk werd. De Radiografische machines van Timan hebben een hoogte van 600mm en 685mm en kunnen daarmee prima uit de voeten op de zonneparken.

De RC751 heeft een vermogen van 14Pk met een 750mm klepeldek. De RC1000 combineert 23Pk met een 1000mm breed dek. De machines zijn Volledig hydrostatisch aangedreven.

Service en onderhoud

Ook voor service kunnen bestaande gebruikers van Timan terecht bij Machines4Green. Onderdelen zijn vanaf nu bij het bedrijf op voorraad.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Michel van Strijp

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details