Platform voor de tuin- en groenprofessional
Met 12 volt werk je snel, simpel en veilig. Hoveniers die zelf tuinverlichting aanleggen? Natuurlijk!
Een goed voorbeeld van de vele mogelijkheden.

Met 12 volt werk je snel, simpel en veilig. Hoveniers die zelf tuinverlichting aanleggen? Natuurlijk!

Het merk is inmiddels in meer dan 40 landen te verkrijgen. Het is de beste keuze voor hoveniers, tuinontwerpers en tuinarchitecten. We vragen Wendy Beukers, Manager marketing en communicatie van Lightpro, waarom het marktaandeel van Lightpro zo enorm groeit.

Ze steekt enthousiast van wal: ‘Het is onze missie bij Techmar de leefomgeving buiten sfeervol en veilig te maken. Onze klanten waarderen onze nuchterheid zeer en weten dat we doen wat we zeggen. Wellicht komt dat door onze Twentse achtergrond. We streven ernaar continu voorop te blijven lopen door jaarlijks nieuwe producten te ontwikkelen; wat niet bestaat ontwikkelen we als we er genoeg potentieel in zien.’ 

Vooral ‘s avonds zie je het sfeervolle effect van tuinverlichting.

Laagspanning

Bij de ontwikkeling van het high-end merk Lightpro is heel bewust voor 12 volt gekozen. Hierdoor is geen specialistische elektrotechnische kennis vereist en daarmee mag en kan een hoveniersbedrijf zelf het systeem aanleggen. Dit zorgt ervoor dat een consument niet alleen beschikt over een veilig systeem, maar ook over slechts één aanspreekpunt voor zijn complete tuinaanleg. Voor de hovenier is dit een uitgelezen kans om de marge op zijn projecten te vergroten. Dankzij de laagspanning weten consumenten ook zeker dat hun buitenverlichting veilig is voor bijvoorbeeld kinderen en huisdieren. 

De Oberon Hi is dimbaar.

Van Nederlandse bodem

Alle producten van Lightpro zijn in Nederland ontworpen en dat zie je terug in het ontwerp van de lichtarmaturen. Ze zijn stijlvol, functioneel en robuust tegelijk, en voldoen aan de laatste trends. Dutch design op zijn best. Wendy benoemt nog een belangrijk onderwerp: ‘Doordat we de volledige keten in eigen hand hebben, durven we 5 jaar garantie op ons premium merk te verstrekken. Een ander sterk punt van Lightpro is dat de meeste lampen dimbaar zijn. Hoewel altijd werd gezegd dat op 12 volt dimmen niet kon hebben wij het voor elkaar gekregen.’

Slimme connector

Of je nu kiest voor een grondspot, een staande lamp, een ledstrip of een wandarmatuur, ze hebben allemaal één verbindend element. En dat bedoelen ze bij Lightpro ook letterlijk, want dat is namelijk hun slimme connector. Met deze, award-winnende, connector sluit je alle lampen eenvoudig, snel en probleemloos aan. Als hovenier wil je snel en efficiënt werken en het slimme systeem van Lightpro draagt daar zeker aan bij. 

Smart

De laatste ontwikkelingen richten zich op domotica; alles, en dus ook buitenverlichting, is tegenwoordig “smart”. Lightpro neemt het voortouw daarin met zijn NXT-serie. De eerste fase smart is sinds eind 2019 op de markt: de Lightpro NXT Switch. Door de toevoeging van één of meerdere NXT-Switches kun je je systeem met een app besturen. Je kunt zo eenvoudig zones creëren en deze afzonderlijk van elkaar aan-en uitschakelen. De tweede fase komt in het najaar: smart lampen. Je kunt de lamp dan individueel besturen met je smartphone. Met de app kun je de smart lampen bijvoorbeeld dimmen en op iedere gewenste kleur brengen. Wil je geel licht bij de rododendrons, of blauw rond de vijver of rood bij de rozen? Het kan, de mogelijkheden zijn oneindig! 

De Lightpro producten zijn verkrijgbaar bij een uitgebreid netwerk van professionele dealers waar een hovenier terecht kan voor alles wat hij nodig heeft voor zijn (tuin)project. Informeer bij jouw dealer naar het merk Lightpro of kijk op de website www.lightpro.nl voor meer informatie zoals bijvoorbeeld de dichtstbijzijnde dealer. 

Bezoek Lightpro op de Tuin & Park Expo op 31 augustus en 1 september in Gorinchem, standnummer D118!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details