Platform voor de tuin- en groenprofessional
Met de RMA 765 V biedt Stihl zowel een duurzame als krachtige grasmaaier

Met de RMA 765 V biedt Stihl zowel een duurzame als krachtige grasmaaier

Waar gemeenten, groenvoorzieners en hoveniers steeds meer overschakelen op accu gedreven machines blijft de loopmaaier vaak nog benzine gedreven. Een gemiste kans, want met de RMA 765 V biedt Stihl dé accumaaier voor de professional die hoge eisen stelt aan duurzaamheid, robuustheid en kwaliteit.

Het hart van de RMA 765 vormt de onderhoudsvrije EC motor die werkt op lithium-icon accu’s uit het Stihl PRO AccuSysteem.

Stihl brengt met de RMA 765 V een professionele accu grasmaaier op de markt. De krachtige machine werkt emissievrij en stil. Bij uitstek geschikt voor professioneel groenonderhoud in stedelijke gebieden.

De maaibreedte van 63 centimeter maakt de machine ideaal voor onderhoud van grote oppervlakken. Dankzij een snijhoogteverstelling per wiel en de draaibare voorwielen, (die ook zijn te fixeren in een vaste stand), vormt ruw terrein geen probleem. Twee geoptimaliseerde messen snijden het gras met een minimum aan weerstand en voorkomen overmatige luchtwervelingen. Hierdoor wordt het energieverbruik van de accu beperkt en kan er bij optimale omstandigheden tot wel 3100 vierkante meter gras gemaaid worden. Het gemaaide gras vindt vervolgens zijn weg naar de ruime grasopvangbox van 80 liter met inhoudsindicatie. Het hart van de RMA 765 vormt de onderhoudsvrije EC motor die werkt op lithium-icon accu’s uit het Stihl PRO AccuSysteem. Een garantie voor een lange werktijd en korte laadtijd. Naast krachtig en robuust, is de RMA 765 V met zijn 42 kilo (zonder accu) ook nog eens verrassend licht en dus makkelijk te vervoeren. Dit is onder meer te danken aan de behuizing van gegoten aluminium. Ook makkelijk is de bediening van de RMA 765 V. De machine wordt bestuurd via een intuïtieve bedieningseenheid aan het monostuur.

Belangstellenden kunnen bij Stihl een demo maaier aanvragen. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details