Platform voor de tuin- en groenprofessional
MILWAUKEE® breidt assortiment en sales-team van nieuwe divisie Outdoor Power Equipment (OPE) verder uit en beleeft première op De Groene Sector Vakbeurs in Hardenberg.

MILWAUKEE® breidt assortiment en sales-team van nieuwe divisie Outdoor Power Equipment (OPE) verder uit en beleeft première op De Groene Sector Vakbeurs in Hardenberg.

MILWAUKEE® levert al bijna 100 jaar hoogwaardige en innovatieve elektrische powertools van hoge kwaliteit aan professionele gebruikers. De missie is om een volledig snoerloze, duurzame en geluidsarme werkplek te creëren met de M12™ en M18™ accu-systemen.

The Milwaukee Electric Tool Corporation is in 1924 opgericht in de USA en is sinds 2005 onderdeel van TTI Techtronic Industries. De multinational heeft productielocaties over de hele wereld.

Kortgeleden werd bekend gemaakt dat MILWAUKEE® zich specifiek gaat richten op de tuin-, en park sector en werd de uitbreiding van het salesteam bekend gemaakt. Het betreft Jos van der Stege, Martijn Beekwilder en Richard van Kolck. De heren hebben de afgelopen jaren veel kennis en ervaring opgedaan in de ‘groene-, grijze-, en publieke sector’ op de Nederlandse markt.

Onder leiding van business development manager Jos van der Stege en ondersteund door een ervaren marketingteam, zullen de accountmanagers zich de komende tijd vooral richten op een nieuw op te zetten (OPE) dealernetwerk en zullen samenwerkingsverbanden aan gaan met gepassioneerde en enthousiaste leveranciers van professionele tuin- en parkmachines in Nederland. Daarnaast zullen ze op locatie en tijdens vakbeurzen en evenementen productpresentaties verzorgen van alle nieuwe en toekomstige MILWAUKEE® snoerloze accu-tuingereedschappen.

Eén van laatste nieuwe productintroducties is de MILWAUKEE® M18 FUEL™ Dual Battery Blower. Een accubladblazer voor 2x M18 8.0 Ah HIGH OUTPUT REDLITHIUM™ accu’s. 

Een andere unieke innovatie is de MILWAUKEE® M18 FUEL™ Utility Fencing Stapler. Een zeer krachtige nietmachine, zonder gaspatronen of compressor, voor hekwerken en (prikkel)draad. 

Onder andere bovengenoemde twee nieuwe Outdoor Power Tools zullen te zien zijn op stand 508 tijdens De Groene Sector Vakbeurs 2023 in Hardenberg. Van dinsdag 10 januari tot en met donderdag 12 januari heet het MILWAUKEE® OPE salesteam u daar van harte welkom.

Gratis toegangsbewijzen zijn te bestellen via de website van De Groene Sector Vakbeurs www.groenesector.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details