Platform voor de tuin- en groenprofessional
Mobiele digitale oplossingen voor hoveniers
Vision-Mobile werkt eenvoudig op ieder apparaat.

Mobiele digitale oplossingen voor hoveniers

Alles wat je nodig hebt in één app

INFOGROEN maakt al meer dan twintig jaar mobiele oplossingen voor hoveniers. Een van die oplossingen is Vision-Mobile: een multifunctionele app waarmee hoveniers hun werk een stuk efficiënter kunnen inrichten. John Willemsen, medeoprichter en commercieel directeur bij INFOGROEN, legt uit: “Met Mobile-Vision hebben hoveniers alle informatie bij de hand: van tekeningen tot werkinstructies en van foto’s tot e-mails. Ook de urenregistratie is een fluitje van een cent!”

Vision-Mobile heeft sinds de lancering twee jaar geleden niet stilgestaan. Zo voegt INFOGROEN continu nieuwe functies toe aan de app. Een van deze functionaliteiten is de mogelijkheid tot urenregistratie. “Met Vision-Mobile boek je eenvoudig op locatie uren voor mensen, machines en materialen. Dit omvat zowel de productieve uren op projecten als de niet-productieve uren, zoals reistijd en verlof. Super handig: zo weet je niet alleen hoeveel uren een medewerker werkt, maar zo weet je ook meteen waar de uren heengaan.”

Fijne functionaliteiten

Met de app kunnen hoveniers eenvoudig digitaal ieder projectdossier inzien. Van offertes tot werkinstructies en van projectinformatie tot foto’s: alles zit onder één knop. Maar dat is nog lang niet alles. Willemsen: “Communicatie is ook een van de onderdelen van de app. Voormannen staan op deze manier gemakkelijk in contact met het kantoor en de klant. Als er een probleem is, zet je de vraag makkelijk door naar de juiste persoon.”

Eenvoudig een verlofaanvraag indienen via de app.

Ook de werkbonnen zijn digitaal beschikbaar in de app. “Vanuit de digitale werkbon, boek je met één druk op de knop de uren. Ook kan een klant direct een digitaal akkoord geven voor het geboekte meerwerk. En wil je een compleet overzicht van bijvoorbeeld actuele projectgegevens op verschillende niveaus, de geboekte uren of het verlofsaldo? Dat kan gewoon via de dashboards. Deze dashboards geven een compleet inzicht: zo beoordeelt de voorman hoe het project verloopt en medewerkers hebben inzicht in hun eigen uren en saldi.”

Intelligente innovaties

Mobile-Vision heeft recentelijk twee nieuwe onderdelen gekregen: de planning en de verlofaanvraag. Willemsen vertelt: “Als je planner bent en je krijgt bijvoorbeeld een ziekmelding, dan kun je nu ter plekke de planning aanpassen op je tablet of telefoon. Daarnaast staan verlofaanvragen automatisch in de planning en de urenregistratie.”

Voor groenbedrijven is Vision-Mobile een efficiënt systeem om mee te werken. “De app is geschikt voor iedere medewerker: je verdeelt namelijk eenvoudig verschillende rollen in de app. De projectleider heeft bijvoorbeeld andere informatie nodig dan de voorman of medewerker. Daarnaast is Vision-Mobile ook geïntegreerd in de backoffice. Dus of je de app nu gebruikt op locatie via je mobiel, of op kantoor: je hebt altijd alle inzichten online bij de hand.”

En de kers op de taart? “Met de app kun je ook gewoon bellen en er zit navigatie in. Alles wat je nodig hebt, zit dus gewoon in je broekzak”, aldus Willemsen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details