Platform voor de tuin- en groenprofessional
Najaarspraat

Najaarspraat

Afgelopen jaar was er weer een, met vele uitdagingen. Veel ondernemingen zullen het herkennen, leveringen die uitblijven, een overschot aan opdrachten en planningen waar we maar niet doorheen lijken te komen. Het blijft een uitdaging. En nu, staat het nieuwe jaar alweer bijna voor de deur. Met de komst van 2022 gaat naast de frisse start met opdrachten, ook weer een nieuw fiscaal jaar van start.

Voor bedrijven en afdelingen is nú echt de periode aangebroken om terug te kijken op het afgelopen jaar en zich voor te bereiden op het nieuwe jaar. Om hierbij een handje te helpen heeft EuroGate International een aantal (investerings)tips voor je op papier gezet.

Blijf de kou de baas

Als we de weermannen- en vrouwen mogen geloven, kunnen de dikke truien uit de kast en de schaatsen uit het vet. Er zou maar zo eens een koude winter aan kunnen komen met veel sneeuw en ijs. Wees voorbereid op koude lucht en keiharde en bevroren grond. Dit kan bij het plaatsen van palen en zetten van schuttingen wel eens wat weerstand geven. Ga dus goed voorbereid de winter in en laat gereedschap nakijken en onderhouden. Neem deze decembermaand de tijd om benzine, pneumatisch en hydraulisch gereedschap na te (laten) kijken en te onderhouden, zodat ze je met de verwachte kou niet direct stil laten staan. Want zo wil niemand het nieuwe jaar starten.

Investeer en krijg meer

December is dé maand om te kijken welke fiscale voordelen dit jaar nog behaald kunnen worden. Neem het voordeel om nu nog dit jaar te investeren in het machinepark; zo druk je de winst en kun je met een goed gevoel het nieuwe jaar in. Zoals wel eens wordt gezegd is goed materieel indirect de medeverantwoordelijkheid van opdrachtgevers. Jouw klant/opdrachtgever kiest niet alleen voor prijs en materiaal, hij kiest ook voor snelheid, accuraatheid en veiligheid. Kortom; Koop nog dit jaar jouw machine uit voorraad, dan boek je deze nog dit jaar en ga je 2022 met een vliegende start tegemoet.

Neem de tijd

Heb eens oog voor dingen die je de afgelopen 11 maanden in dit jaar hebt laten lopen. Ruim kasten en lades eens goed op, ook in de werkplaats. Je komt spullen tegen die je misschien al tijden kwijt was, en kijk eens wat voor een ruimte je uiteindelijk overhoudt. Neem ook de tijd om achterom te kijken, heb je dit jaar bereikt wat je wilde bewerkstelligen? Zo ja, proficiat! Zo nee, gebruik de decembermaand om te achterhalen wat je graag anders had gedaan of wat je nodig hebt om volgend jaar nóg succesvoller te zijn. Wacht niet tot 31 december met het maken van plannen. Maak nu keuzes en ga ervoor!

Kijk eens naar onze voorraad aanbiedingen, misschien helpt dit bij het maken van je plannen. Wacht niet te lang, want in januari komt er helaas weer een prijsverhoging aan. Je vindt de voorraad actie modellen o.a. in de laatste GreenPro editie van dit jaar en je bestelt ze via onze website; eurogate-international.com/najaar

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details